Διαφήμιση

Redmi note 9 pro eu to id για πολλούς λόγους

• Redmi note 9 pro eu to id για πολλούς λόγους

Γειά σας! Είμαι ιδιοκτήτης ενός redmi note 9 pro ελληνικής αντιπροσωπείας που το μετέτρεψα από ευρωπαϊκή ROM σε ινδονησιακή. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσω και πάλι όλα αυτά που κάνουν το redmi note κινητό ξεχωριστό σε σχέση με άλλες εταιρείες. Έχω και πάλι ηχογράφηση κλήσεων, miui 12, και ότι συνεπάγεται αυτό με τη συγκεκριμένη rom, επίσημες αναβαθμίσεις κ.α. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα για μία smooth εμπειρία με γνήσια ROM. Για το πώς θα βάλετε τη ROM, υπάρχουν οι γνωστές διαδικασίες μέσω bootload με ξεκλείδωμα συσκευής. Προσοχή η rom είναι global παρόλο που είναι ινδονησιακή. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους επιθυμούν όλα τα καλούδια που είχαμε προ της google contact και messenger με το redmi note 7 και πίσω, καθώς την χρησιμοποιώ εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σας παραθέτω και μία εικόνα για του λόγου το αληθές. Καλά κατεβάσματα και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Προσοχή δεν φέρω καμία ευθύνη για προβλήματα που θα δημιουργήσετε συσκευές σας.
      Images
      • Screenshot_2020-11-13-16-02-35-632_com.android.settings.jpg

324,53 kB, 1.080×2.400, viewed 281 times
    • xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=797827#post797827

Ειχε αναφερθει αυτο, ναι.. σταθερη, καλη rom, οντως.. αλλα official. θελει αρκετο καθαρισμα (debloat)
      (προτιμήθηκε ο τροπος με το vbmeta και περασμα απο recovery και οχι με fastboot για να μεινει το widevine στο L1)

Αλλα πλεον εχουμε την Global ετοιμη και ενα παραπανω patchαρισμενη απο τα παιδια εδω.. καθαρη, γρηγορη, σταθερη κτλ κτλ :)
      XTRV-HMNote9ProEU_V12.0.1.0.QJZMIXM
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Τωρα που το λες, μόλις το κοίταξα... Στο L1 είναι μετά από flash bootload. Όσο για την δική μας rom την δοκίμασα.. πολλά bag βρήκα... Δεν την άντεξα και έβαλα την EU.. εκεί χειρότερα τα πράγματα... Είπα να βάλω την ινδονησιακή αφού δεν βρήκα πληροφορίες για το αν την παίρνει και τι κακό θα με βρει, αφού διάβασα ότι χάνει το nfc.. Τελικός πήρα την απόφαση και το δοκίμασα... Είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν θα μπω στην διαδικασία να πάρω άλλο πλέον αφού κάνει ότι έκανε και το redmi note 7 αλλά πιο γρήγορα και με καλύτερη κάμερα.. και όλα αυτά official έτσι!! Τώρα όσο για τις εφαρμογές με το redmi remover από το play store βγάζω τα πάντα!!! Χαρούμενος ιδιοκτήτης παιδιά!! Σημαντικό εν μέσω εγκλεισμού στο σπίτι!!
      Images
      • Screenshot_2020-11-13-16-40-59-808_com.androidfung.drminfo.jpg

214,38 kB, 1.080×2.400, viewed 107 times
    • Διαφήμιση
    • Redmi note 9 pro eu to id για πολλούς λόγους

Μπορείς να πεις πιο ακριβώς είναι το redmi remove??
      Να το βάλω να τις βγάλω και εγώ.
      Τις απεγκαθιστα η τις απενεργοποιεί??
      Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αν γράψεις redmi remove στο play store θα σου βγάλει ένα μοβ κάδο με τρεις παύλες δίπλα.. το κατεβάζεις και βλέπεις τις εφαρμογές του συστήματος. Ότι είναι Google το παγώνει και κάποια τα διαγράφει. Εύκολη εφαρμογή
    • Ο/H gthom έγραψε:

Μπορείς να πεις πιο ακριβώς είναι το redmi remove??
      Να το βάλω να τις βγάλω και εγώ.
      Τις απεγκαθιστα η τις απενεργοποιεί??
      δες καλλίτερα εδώ

Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
    • Ο/H glykoylis έγραψε:

Γειά σας! Είμαι ιδιοκτήτης ενός redmi note 9 pro ελληνικής αντιπροσωπείας που το μετέτρεψα από ευρωπαϊκή ROM σε ινδονησιακή. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσω και πάλι όλα αυτά που κάνουν το redmi note κινητό ξεχωριστό σε σχέση με άλλες εταιρείες. Έχω και πάλι ηχογράφηση κλήσεων, miui 12, και ότι συνεπάγεται αυτό με τη συγκεκριμένη rom, επίσημες αναβαθμίσεις κ.α. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα για μία smooth εμπειρία με γνήσια ROM. Για το πώς θα βάλετε τη ROM, υπάρχουν οι γνωστές διαδικασίες μέσω bootload με ξεκλείδωμα συσκευής. Προσοχή η rom είναι global παρόλο που είναι ινδονησιακή. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους επιθυμούν όλα τα καλούδια που είχαμε προ της google contact και messenger με το redmi note 7 και πίσω, καθώς την χρησιμοποιώ εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σας παραθέτω και μία εικόνα για του λόγου το αληθές. Καλά κατεβάσματα και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Προσοχή δεν φέρω καμία ευθύνη για προβλήματα που θα δημιουργήσετε συσκευές σας.

θα μπορουσες να κανεις εναν οδηγο την διαδικασια και ποια ρομ κατεβασες?
    • Διαφήμιση
    • ο φιλος αναφερεται στην Ινδονησιακη rom. ειχε βγει εδω και 2-3 βδομαδες και ηταν καλη περιπτωση να την περασουμε στο κινητο μας γιατι δεν υπηρχε ακομα η global 12 και κατασυνεπεια η αντιστοιχη xtrv.
      ειναι official εκδοση, αρα θες να κανεις και χειροκινητα debloat αρκετα πραματα για να στρωσει και φυσικα δεν εχει και το αναλογο optimize που εχουν οι αντιστοιχες πλεον xtrv και .eu ουτε φυσικα την αναλογη υποστηριξη.
      απο τη στιγμη που εχει κυκλοφορησει η global και η αναλογη xtrv δε νομιζω (προσωπικη αποψη) οτι αξιζει να πας σε official ινδονησιακη.
      αν θελησεις παρολα αυτα τοτε κατεβαζεις την official ινδονησιακη fastboot και μεσα απο το Miflash την βαζεις ή εναλλακτικα στο ποστ Miui 12 Indo
      αλλα μιας και απο οτι λεει ο φιλος δεν επηρεαζει αυτη η fastboot το widevine, τοτε ο πιο ευκολος τροπος ειναι με το Miflash.
    • εγω παντως σε 1,1/2 ωρα ξεκλειδωνω το δευτερο 9 προ(το πρωτο ειναι ετοιμο απο καιρο) θα ακολουθησω τον τροπο που ανεβασες? ρωταω γιατι εχει κανει την αναβαθμηση σε 12 ενω η ρομ στον οδηγο ειναι 11 και φοβαμαι μην τουβλιασει.
    • στα εχω γραψει εδω: ποστ 338
      κοιτα.. γενικα οταν πας για τετοια πραματα παντα υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο. κανενας μας κανενας δε σου λεει 100% οτι δε μπορει να γινει. ακομα και με miflash και fastboot εχουν τουβλιασει κινητα. :)
      αυτο που λεω παντα. διαβασμα καλα τα βηματα και οι οδηγοι..
    • εσυ πηρες την 12 επισημα η εισουν με την 11(xtrv) και με twrp περασες κατευθειαν την xtrv12?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H stauros2653 έγραψε:

εσυ πηρες την 12 επισημα η εισουν με την 11(xtrv) και με twrp περασες κατευθειαν την xtrv12?
      αστο. δε νομιζω να βγαλεις ακρη πως ημουνα και πως ειμαι χαχαχαχ..
      τελευταια ειχα βαλει την ινδονησιακη με τον τροπο που ειχα ανεβασει. μετα πηγα την 12 xtrv. recovery εχω αλλαξει και δοκιμασει οτι κυκλοφορει. μπρος πισω εχω παει σε 11 12.. εχω παιδεψει αρκετα το κινητο θα ελεγα χαχα. παντως ακομα δε με προδωσε :)