Έχω κάνει δύο παραγγελίες από Alliexpress από 16/10. Δύο μεταλικές κορώνες για το Amazfit GTR και ένα δερμάτινο λουράκι. Και μία παραγγελία από Gearbest ακουστικά bluetooth SoundPeats True engine στις 10/11. Οι παραγγελίες είναι να παραδοθούν στο σπίτι μου στην Αθήνα αλλά λόγω των έκτακτων μέτρων του lockdown αναγκάστηκα να φύγω και θα επιστρέψω μόνο όταν αρθούν οι περιορισμοί μετακίνησης μεταξύ νομών. Αν μπω στο site των ΕΛΤΑ Εντοπισμός αντικειμένου ΕΛΤΑ - Εντοπισμός Αντικειμένου όποιο από τους κωδικούς αντικειμένου που βάζω στην αναζήτηση μου βγάζει "Μή αποδεκτός αριθμός αντικειμένου"! Πώς μπορώ να δω αν ήρθαν οι παραγγελίες μου; Τουλάχιστον από το alliexpress που έχουν πάνω από μήνα και συνήθως εκεί γύρω έρχονται. Για το Gearbest πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση παράδοσης; Είχα επιλέξει το Priority Line για αποστολή που νομίζω δεν πληρώνεις και τελωνείο.
Πρόβλημα στην αναζήτηση αντικειμένου στο site των ΕΛΤΑ
-
-
Ο/H leas1968 έγραψε:
όποιο από τους κωδικούς αντικειμένου που βάζω στην αναζήτηση μου βγάζει "Μή αποδεκτός αριθμός αντικειμένου"
Αν δεν είναι της μορφής ΒΒ************BB πχ είναι untracked -
S00000169274431 S00000169343633 και YT2031621266058511
Από Alliexpress και το τελευταίο από Gearbest. Αφού εκεί λέει track order και στο alliexpress και στο gearbest -
Μέχρι να φύγουν από Κίνα είναι tracked, από εκεί και μετά είναι untracked...μίλα με το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ και δες τι μπορεί να γίνει...
-
Ok. Πήρα τηλέφωνο στο τοπικό ΕΛΤΑ και μου είπαν δεν έχει έρθει ακόμη τίποτα στο όνομά μου. Θα τους ξαναπάρω πάλι όμως πιο πρωινές ώρες για να μπορούν να δουν κι αυτοί στον υπολογιστή. Μακάρι. Κοίτα να δεις που επιστρέψαμε στην εποχή του τηλεφώνου!
-
Να ρωτήσω όμως και το εξής. Υπάρχει περίπτωση το Alliexpress και το Gearbest να χρησιμοποιούν Courier στην Ελλάδα για να παραδίδουν; Μου ήρθε φλασιά γιατί έκανα μια παραγγελία από amazon.de και μου ήρθε σε μία βδομάδα από Γερμανία. Εδώ την παρέδωσε η Γενική Ταχυδρομική.
-
Συνήθως όχι. Από τα παλιά κρατικά ταχυδρομεία Ολλανδίας και άλλων κρατών παραδίδονται στα ΕΛΤΑ...
-
-
Ευχαριστώ. Ναι το ξέρω αυτό. Και το tracking στο gearbest το ίδιο λέει
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Περίμενε 2 - 3 ημέρες ακόμη και ενοχλείς ξανά τα ΕΛΤΑ.
-
Πήρα τηλέφωνο πάλι σήμερα και μου είπαν πρέπει να πάω να το πάρω εφόσον δεν είναι συστημένο. Σωθήκαμε. Γίνεται να στείλω άλλον στη θέση μου ή να στείλω κούριερ στα ΕΛΤΑ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H leas1968 έγραψε:
Γίνεται να στείλω άλλον στη θέση μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0