Ναι, fastboot boot και το όνομα από το twrp.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H thanfun έγραψε:
μπορει καποιος να μου πει ποια η διαφορα μεταξυ twrp 3.1.1 που εχω και του νεοτερου twrp 3.2.3?
υπαρχει ουσιαστικος λογος να βαλω το νεοτερο (πχ καλυτερη συμπιεση, χαμηλοτερη θερμορασια, βλεπει περισσοτερα partitions, μεγαλυτερη ταχυτητα κτλ)?
Στην περίπτωση του omega η μόνη διαφορά ίσως να είναι στην εγκατάσταση της arwma rom.
Κατα τ άλλα δεν αλλάζει ΄κάτι, βλέπουν τα ίδια διαμερίσματα (εμεις ορίζουμε τι θα δει) και δουλεύουν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα,
Για το magisk δεν μου είπες όμως. Κάπου νομίζω είδα να λέει modded και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια ιδιαίτεροτητα στη ρομ που δεν αφήνει το τελευταίο να τρέξει.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Που είναι η ερώτηση;
Όπου δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο βάζω τα original latest twrp, magisk, δεν υπάρχει λόγος να βάλω κάτι άσκοπα μονταρισμενο πχ με theme της αεκ.
Δεν γράφεται πουθενά στο φόρουμ τι modifications έχετε κάνει σε αυτά για να ξέρει ο κόσμος.
Η προφανέστατη ερώτηση είναι. χρειάζομαι ντε και καλά για να τρέξω τον άρωμα installer τα twrp, magisk από εδώ?
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk -
Τα twrp πανε με τις εκδόσεις.
Δλδ , νέες ρομς , νέα twrp.
Δεν ειναι κανόνας ότι ένα παλιό δεν θα δουλεύει αλλά σίγουρα τα νέα θα τα πηγαίνουν καλύτερα.
Οι νέες εκδόσεις έχουν kernel από νεες ρομς οπότε θα υπάρχει και καλύτερη "συνεργασία" .
Γενικα βάζεις όποιο twrp θέλεις , από offcial μέχρι και πατενταρισμένα και βλέπεις. -
-
-
-
-
Να ρισκάρω να περάσω twrp 3.2 σε redmi pro (omega) χωρίς format data ή να αφήσω την 3.1.1 έκδοση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;;;;
-
-
Σαν twrp καμία , σε update της xtrv όμως μέσα από το τελευταίο twrp ίσως χρειαστεί format data λόγω decrypt.
Το τελευταίο twrp του Omega έχει θέματα , γι'αυτό το λέει το παλικάρι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0