Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

• Οδηγός
    • Καλησπέρα!

Αρχικά να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την τέλεια δουλειά με το TWRP και τις διαρκείς ενημερώσεις!

Θέματα υποστηρίζονται στα builds σου Γιώργο; Αν ναι, πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο για να είναι συμβατά;

Το ξέρω ότι πρακτικά οι λειτουργίες είναι που κάνουν τη δουλειά αλλά για μένα (ίσως και για άλλους) παίζει μεγάλο ρόλο και η εμφάνιση της εφαρμογής και ειδικά η γραμματοσειρά Comic Sans μου χτυπάει λίγο στο μάτι! :D

Θα μπορούσα αν το επιθυμείς να βοηθήσω με τη δημιουργία ενός "official" theme για το xiaomi-miui.gr, νομίζω είναι σχετικά εύκολο.
    • Ωραίος, χαίρομαι που ζητάς κάτι τέτοιο.
      Το ξεκινάς και ότι χρειαστείς μου λες.
      Θέματα να ειναι συμβατα με twrp 3.2 σειρά και θα εισαι οκ.
      Μπορείς να το αφήσεις σαν zip μεσα στο φακελο TWRP η να το βάλεις απευθείας μέσα στο img...

Μέχρι τώρα εβγαζα 2 επιλογες , ένα το hellas το οποίο ήταν με στοκ γραμματοσειρά στα χρώματα του forum/
      Πλέον να σου πω με έχει κουράσει όλο αυτό, ειδικά σε κινητά όπως dipper,polaris,tulip,beryllium Που δεν μπορείς απλά να κάνεις ένα unpack-αλλαγές-repack.

• παιδιά μία ερώτηση γιατί θα με τρελάνει.
      Redmi Note 5 whyred
      Περνάω twrp, περνάω magisk
      κ ενώ το magisk ανοίγει και δουλεύει κανονικά το root checker μου βγάζει ότι δεν έχει γίνει root στη συσκευή.
      Σπάω το κεφάλι μου τι μπορεί να κάνω λάθος
      Xiaomi Redmi Note 5 whyred
      Rom Off Global 10.3.2.0
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ioannisboul έγραψε:

παιδιά μία ερώτηση γιατί θα με τρελάνει.
      Redmi Note 5 whyred
      κ ενώ το magisk ανοίγει και δουλεύει κανονικά το root checker μου βγάζει ότι δεν έχει γίνει root στη συσκευή.
      Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Mi Mix 3. Έχω ακολουθήσει επακριβώς τα βήματα, έχω δοκιμάσει και με patch boot image αλλά δε γίνεται root με τίποτα.
      Επίσης θέλω να αναφέρω ότι με την 3.2.3.3 το κινητό δε bootάρει καθόλου σε recovery, αλλά κάνει bootloop σε bootloader, ενώ με την 3.2.3.4 ενώ bootάρει, κολλάει στο logo της recovery.
      Λειτουργούν, αλλά χωρίς να μπορώ να κάνω root οι 3.2.3.X2 και 3.2.3.X2T.

ΥΓ: Με την 3.2.3.X2T όταν τη flashάρει, γράφει σε κάποιο σημείο enablefilecrypto-failed. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό και αν έχει κάποια σημασία, είτε αναφορικά με το root, είτε γενικά με τη συμπεριφορά του recovery.

Αν δουλευει κανονικά, το λάθος που είναι;;;

• Ο/H ojosverdes έγραψε:

είτε αναφορικά με το root, είτε γενικά με τη συμπεριφορά του recovery.
      αρχικά να σου πω 'οτι όσο αναβαθμίζονται οι ρομς θέλουν και τα twrp αλλαγή.
      Για το θέμα root πες μου ποια magisk δοκιμασες.

Redmi Note 5 whyred
      Αν φλάσαρες με παλιό twrp κατέβασε το τελευταίο twrp_whyred_3.2.3-04-01-19_tools_blue_ss_fix2.img φλασάρε το από twrp και reboot to recovery. Από το νέο πλέον twrp φλάσαρεις την 9.3.28 rom και μετά καπάκι το magisk 19. Πριν και μετά από κάθε φλασάρισμα να κάνεις καθαρισμό chace & dalvik-cache.

Έλεγξα με το root Checker και είμαι κανονικά root

Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H ojosverdes έγραψε:

είτε αναφορικά με το root, είτε γενικά με τη συμπεριφορά του recovery.
      αρχικά να σου πω 'οτι όσο αναβαθμίζονται οι ρομς θέλουν και τα twrp αλλαγή.Για το θέμα root πες μου ποια magisk δοκιμασες.
      Είναι λογικό αυτό που λες και μιας και τα 2 από τα 4 twrp που έχεις φτιάξει - και σε ευχαριστώ γι' αυτό - είναι test, αναφέρω ότι στη δική μου συσκευή τουλάχιστον, δε δούλεψαν.
      Για το Magisk, δοκίμασα αρχικά το v18.1 που το κατέβασα από το github των developers του και στη συνέχεια δοκίμασα με το Magisk-v18.1_mix3专版.zip που είχε παραθέσει ένα μέλος στο θέμα «Συζήτηση για το Mi Mix 3».
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H ioannisboul έγραψε:

Αν δουλευει κανονικά, το λάθος που είναι;;;
      Το ότι θέλω να δουλέψω τον BuildProp Editor ας πούμε και δεν μπορώ γτ το διαβάζει μη root

Ο/H maikmaik έγραψε:

Ο/H ioannisboul έγραψε:

Redmi Note 5 whyred
      Αν φλάσαρες με παλιό twrp κατέβασε το τελευταίο twrp_whyred_3.2.3-04-01-19_tools_blue_ss_fix2.img φλασάρε το από twrp και reboot to recovery. Από το νέο πλέον twrp φλάσαρεις την 9.3.28 rom και μετά καπάκι το magisk 19. Πριν και μετά από κάθε φλασάρισμα να κάνεις καθαρισμό chace & dalvik-cache.
      Έλεγξα με το root Checker και είμαι κανονικά root

Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
      Δοκίμασα και με το 3.2.3.4
      Δεν θέλω να φλασάρω 9.3.28, την official φοράω 10.2.2
      Rom Off Global 10.3.2.0
    • Εγραψες @ioannisboul ότι ανοιγει κ δουλεύει κανονικά. Εννοείς η συσκευή χωρίς ρουτ.
      Δοκιμάστε κ οι δύο το 18.2 και το19.
      Έχω βάλει Λίνκ στο νήμα του mix 3

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Εγραψες @ioannisboul ότι ανοιγει κ δουλεύει κανονικά. Εννοείς η συσκευή χωρίς ρουτ.
      Δοκιμάστε κ οι δύο το 18.2 και το19.
      Έχω βάλει Λίνκ στο νήμα του mix 3
      Εννοώ το magisk. Το ανοίγω και δουλεύει. Μου έκανε και update
      Επίσης το Api2 είναι ενεργοποιημένο
      Rom Off Global 10.3.2.0
    • Διαφήμιση

Το ότι θέλω να δουλέψω τον BuildProp Editor ας πούμε και δεν μπορώ γτ το διαβάζει μη root
      Δοκιμασε τις εκδόσεις που σου είπα .
      Αν δεν βρεις άκρη και απλα΄θέλεις να πειράξεις τα prop μπες μέσα σε twrp/aroma file manager , κάνε copy όποιο αρχείο θέλεις σε pc κάντο edit και μετα βάλτο στην θέση του με τα απαραίτητα δικαώματα(κατι που μπορεις να πειράξεις από τον aroma FM)

Ποια ρομ είπες ότι έχεις στο κινητό;'??