Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
-
οκ.ευχαριστω
Αν κανει το ιδιο ειμαι ενταξει.νασαι καλα. -
Την καλημέρα μου.φοραω στο whyred την 9.3.28
Mε το που την έβαλα χάθηκε το twrp (μπαίνω μόνο με τα κουμπιά δεξιά) αλλά και οταν μπαινω ζητάει έναν κωδικό.το θα είναι ότι εγώ κωδικό δεν έχω βάλει , αλλά έχω δοκιμάσει και όλους τους υποψηφίους κωδικούς αλλά δεν....
Ως εκ τούτου δεν διαβάζει τον εσωτερικό χώρο, δεν με αφήνει να βάλω άλλη rom ούτε να κάνω wipe.καμια ιδέα?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
-
-
-
-
Καλησπερα. Στις δυο προηγουμενες συσκευες που ειχα (redmi note 3 pro και redmi 4x) υποστηριζανετη χρηση micro sd. Οποτε περναγα τη ρομ στην micro sd, εμπαινα twrp, και εκανα wipe τα παντα, (dalvik- system - data - internal - cache) εκτος φυσικα απο το micro sd που ειχα εκει την ρομ. Κανωντας το wipe σε ολα αυτα, προτου ξεκινησω το ινσταλ της ρομ, για να αποφυγω το error 7 αν θυμαμαι καλα, μου ειχαν προτεινει σα λυση να κανω ενα reboot σε recovery κ επειτα το install.
Ισχυει ακομα αυτος ο τροπος;
Απλα στο καινουριο κινητο που μου ηρθε θα θελα κ παλι να τα κανω ολα wipe να γινει "λευκο" κινητο δηλαδη αδειο τελειως κ να φτιαχτουν ολα απο την αρχη εγκαθιστωντας την ελληνικη ρομ.
Ειναι σωστος αυτος ο τροπος που περιεγραψα η δεν προτεινεται να κανουνε wipe στο system η στο internal? -
Ελπιζω να παρω μια απαντηση ωστε να αποφυγω κανα brickarisma, γιατι ελειπα καιρο κ σιγουρα εχω χασει επεισοδια στα περι twrp οπως πχ format data, το οποιο παλια δε το ειχα κανει ποτε κ δε ξερω αν θα χρειαστει στη δικη μου περιπτωση οπως περιεγραψα πιο πανω...
-
θα κάνεις format data πριν ή μετά την εγκατάσταση της ρομ / reboot recovery και θα είσαι οκ.
Τίποτα παραπάνω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0