Εφόσον δουλεύει μετά την επανεκκίνηση που έχεις πρόβλημα;
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ε δεν είναι και ό,τι καλύτερο κάθε φορά που μπαίνει recovery να θέλει reboot to recovery για να δουλεύει το twrpὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Σε μένα πάντως, που είμαι με την τελευταία global stable 10.3.5.0 δουλεύει κανονικά με όποιον τρόπο και να μπω.
Είτε από την αναβάθμιση είτε με Power + Volume Up είτε από twrp (reboot recovery).
Πάντα όμως μου ζητάει κωδικό (Decrypt Data). Βάζω κωδικό και προχωράει κανονικά κάνοντας decryption data.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν έχω υπολογιστή κοντά μου σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά... -
-
Ο/H ipankas έγραψε:
Για whyred 3.3 με tools θα έχει;
Δοκιμάστε και σε
mi9
mi9t pro
τα νέα για android 10.
Εγιναν φιξ οι εκδόσεις για android 10 (προσπάθεια αποκρυπτογράφησης κλπ) -
Μια βοήθεια, έκανα flash το twrp_nitrogen_3.2.3-1_miui-hellas σε MiMax mέσω fastboot. Όταν άνοιξε το custom recovery, έκανα reboot τo recovery όπου άνοιξε ξανά στο custom. Mετά έκανα reboot to system, η συσκευή άνοιξε κανονικά. Όταν όμως έσβησα τη συσκευή για να μπω σε recovery, μπήκε πάλι στο μαμα recovery. Είναι σαν να εξαφανίστηκε το custom. Μόνο όταν κάνω τη διαδικασία μέσω υπολογιστή μπαίνει. Μου διαφεύγει κάτι? Θέλω να εγκαταστήσω gcam γι'αυτο το προσπαθώ. Εννοείται η συσκεύη είναι ξεκλείδωτη.
-
Για να κρατήσεις το twrp πρέπει να κάνεις φλας το magisk η να περάσεις custom rom.
Θα χάσεις τα δεδομένα σου οπότε πάρε ένα μπακαπ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0