Βάζεις το κωδικό εισόδου στο miui.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
Τελικά όλα καλά. Έκανα ξανά format data. Εγκατάσταση magisk από την αρχή και το κινητό άνοιξε. Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε. Τέλος παντων. Έστεισα και adaway, όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ ολους
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρώτο τεστ twrp για redmi note 8 pro.
Όποιος το κατέχει να το δοκιμάσει ας το κάνει.
Δεν φέρω καμιά ευθύνη μιας και η συσκευή ειναι πολύ καινούρια για τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση
η ακόμη και λάθος στο compile του twrp./
twrp_begonia_3.3.1-10-10-19_test-1 -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πρώτο τεστ twrp για redmi note 8 pro.
Όποιος το κατέχει να το δοκιμάσει ας το κάνει.
Δεν φέρω καμιά ευθύνη μιας και η συσκευή ειναι πολύ καινούρια για τις συνέπειες που μπορεί να έχει κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση
η ακόμη και λάθος στο compile του twrp./
twrp_begonia_3.3.1-10-10-19_test-1
OffTopicΠέραν του ταμείου ουδέν σφάλμα αναγνωρίζετε -
-
-
-
Τι δουλειά έχω γω με τα ... μιντιατέκια ρε?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου , άλλα όπως μου πήγε μου έφυγε λόγο γνωστής απέχθειας στους MTK.
-
Καλησπερα,σε ρεντμι νότε7 πέρασα το ανάλογο twrp lavender 3.3.1.18.6.19 blue κλπ.με adb εντολές.το πρόγραμμα είπε όλα οκ,κάνω επανεκκίνηση και αφού άνοιξε ζητούσε κωδικό.εγω δεν έβαλα κάποιον κωδικό όμως.δοκιμασα κωδικό από mi τίποτα.τελικα μπήκα ρεκοβερυ που παραδόξως ήταν το μανήσιο πλέον,έκανα φόρμα ντατα και μπήκε κανονικά.τωρα είμαι με μανησια Ρομ κ δεν προσπαθώ άλλο από φόβο.το τηλ.ειναι ξεκλειδωτο usb debaging τικαρισμενο.που μπορεί να έκανα λάθος;συγνώμη για το μακρυναρι
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0