Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Ναι αυτό ήταν! θεωρούσα οτι ζητούσε κάποιο κωδικό για ασφάλεια αποκλειστικά του twrp του mayronofrio πράγμα πού δεν είχα κάνει. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι ζητούσε τον κωδικό του miui.
Σε ευχαριστώ πολύ για την ..υπομονή σου και την βοήθεια! -
Ο/H mixalisf έγραψε:
Ναι αυτό ήταν! θεωρούσα οτι ζητούσε κάποιο κωδικό για ασφάλεια αποκλειστικά του twrp του mayronofrio πράγμα πού δεν είχα κάνει. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι ζητούσε τον κωδικό του miui.
Σε ευχαριστώ πολύ για την ..υπομονή σου και την βοήθεια!
-
Όταν ακόμη η συσκευή είναι νέα και δεν έχει recovery, υπάρχει τρόπος να πάρω backup τα περιεχόμενά της πριν προσπαθήσω να της εγκαταστήσω twrp; Στο redmi note 8 μου υπάρχει μια επιλογή 'backup', που δεν είναι και πολύ χρήσιμη μια και ούτε όλες τις εφαρμογές παίρνει backup αλλά το κυριότερο δε βλέπω πού αποθηκεύει τα αρχεία του backup προκειμένου να κάνω restore από κει στο μέλλον. Υπάρχει τίποτα καλύτερο για να πάρω backup, να δώσω unlock στο boot, να περάσω ένα twrp (και να χάσω τα περιεχόμενα της /data) και να κάνω αποπάνω restore;
-
Δε θα κάνεις restore, αν περάσεις άλλη rom...
Για τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές κάνε συγχρονισμό με τα google, mi accounts...
Για τοπικο αντίγραφο κάνε local backup μέσα στις ρυθμίσεις. Τα αντίγραφα θα τα βρεις μέσα στο φάκελο miui, backup, allbackup.
Και το τηλέφωνο έχει recovery, μόνο που είναι stock recovery και όχι custom recovery=twrp... -
"Τα αντίγραφα θα τα βρεις μέσα στο φάκελο miui, backup, allbackup."
Ευχαριστώ Απόστολε, αυτό με βοηθάει. -
geoanto555 τι twrp recovery προτεινεις για το redmi 9 pro??μηπως κανει του redmi note 8 pro??,,ρωταω γιατι διαβασα καποιες σελιδες πισω οτι δεν υπαρχει twrp recovery για το 9 pro...υπαρχει αλλη λυση??εχεις καποιο λινκ για κατεβασμα??η οποιος ξερει ας απαντησει..
-
-
-
παίδες μία βοήθεια !!! είναι πολλές 372 σελίδες για να τις διαβάσω!!!
έχω 2 whyred στα χέρια μου.ένα 4/64 global και ένα 6/64 china, ξεκλείδωτα και τα δύο από εμένα, και περασμένη την τελευταία xtrv dev και twrp 3.3.0-14-04-19
Μου ήρθε η φλασιά να βάλω το τελευταίο twrp (3.3.1_21-11).πριν 3 μέρες το έβαλα στο 4/64 έκανα ξανά καθαρή εγκατάσταση την τελευταία xtrv dev και όταν το κινητό άνοιξε δεν λειτουργούσε η κάμερα.το προσπάθησα, άλλαξα twrp, ξαναέκανα εγκατάσταση την rom αλλά τίποτα.... και θεώρησα ότι απλά τα έπαιξε η κάμερα καθότι και 2 χρονών το κινητό.|
πριν καμιά ώρα πήγα να βάλω το twrp 3.3.1_21-11 και στο 6/64.Δυστυχώς ούτε σε αυτό ανοίγει η κάμερα.δεν μπορεί να χάλασαν ταυτόχρονα θεωρώ.έχει κανείς καμία ιδέα?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
-
γυρισα αλλα τιποτα...
τπ persist.img που το βρισκω ?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0