@CHEVROLET SPARK αμα τις ενεργοποιήσω και μου πεταξει πάλι οτι δεν έχει χώρο θα ερθεις να το ξανακάνεις εσυ format
[Miui 12 20.12.28/29/30] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 17 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Hτελικα η κάμερα στις εφαρμογές δεν λειτουργεί κανονικά. Δουλεύει μόνο η πίσω και όχι η μπροστά
-
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε παίδες!!τελικά σε mi9t pro το μόνο πρόβλημα είναι ότι λείπει το εικονίδιο της κάμερας???
-
κακή χρόνια με υγεία. τι έπαθε το Spotify βρε παιδιά δοκίμασα να βάλω το dialer μπας και λυθεί αλλά δεν. Επίσης όταν πάω να κάνω root από twrp σε mi 9 τρώω fastboot. για να το φτιάξεις απλά ξαναφλασαρεις την ρομ που κατέβασε το updater και είναι σαν να μην έγινε τίποτα

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπόν παίδες σε Mi 9T Pro περάστηκε με recovery από fox orange. Το παλιό του forum δεν έπαιρνε το pin σε clean install.
Προβλήματα : δεν υπάρχει κάμερα. Άλλο μενού στους ήχους. Δεν υπάρχει το schedule για να ρυθμίσεις αν θα είναι αθόρυβο ή μην ενοχλείτε. Υπάρχει μόνο το dnd schedule, το οποίο δεν είναι εντελώς αθόρυβο μια και επιτρέπει notifications όταν είναι ενεργοποιημένο. Δε ξέρω αν υπάρχει ρύθμιση για αυτό. Ξέρει κανείς;
Δεν ενεργοποιεί το mi message και την εύρεση συσκευής !
Δεν έχω ιδέα γιατί !
Σαν να μη βρίσκει τη sim.
Κάθε βοήθεια δεκτή!
Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την κατέβασα την φλάσαρα αλλα τίποτα το εικονίδιο ακόμα δεν υπάρχει
-
υπάρχει νέο προχθεσινό κ όλαςΟ/H Koutsoukos Xristos έγραψε:
Το παλιό του forum δεν έπαιρνε το pin σε clean install.
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ
ΕΓΙΝΕ Recompile ξανά η ρομ για Raphael ( Mi 9T pro )
@gialaftis , @Tseligas2000 , @Syphonen
Για δοκιμάστε σήμερα πάλι εγκατάσταση με τη σημερινή ρομ , να δούμε αν λύθηκε το πρόβλημα με την κάμερα ως update γιατί ο @CHEVROLET SPARK έχει ενημερώσει ότι με καθαρή εγκατάσταση που έκανε δεν έχει πρόβλημα στην κάμερα...
Dirty flash κάνουμε , update απλό .. -
Την κατέβασα και την εγκατεστισα 2 φορές με dirty .πάνω από αυτή που ειχα. αλλά δεν έγινε τιποτα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0