Διαφήμιση

Bugs με το Mi10t Pro και λύσεις... (;)

• Bugs με το Mi10t Pro και λύσεις... (;)

Καλησπέρα. Το ότι το Mi10t/Pro είναι κινητάρα δεν το αμφισβητώ αλλά θα πρέπει να αναφέρω και κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζω ώστε οι πιο ψαχμένοι του φόρουμ δώσουν λύση αφού από την Xiaomi δεν βλέπουμε φως προς το παρών.

1) Όταν γίνεται εγγραφή βίντεο σε θορυβώδη περιβάλλον (πχ δυνατή μουσική), ο ήχος του βίντεο είναι κάκιστος και παραμορφώνει και δεν το δέχομαι για κινητό των 549ε.
      2) Όταν κάνω tethering με WiFi 5Ghz Band δεν μπορώ να βρω την συσκευή στον υπολογιστή και στα 3 κινητά που υπάρχουν στο σπίτι. Να σημειώσω ότι όταν ενεργοποιώ τα 5Ghz στο tether στο S9+, S10+ όλα κομπλέ.
      3) Δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω mirror τα βίντεό μου στην Samsung mu6102 μου.

Τι μπορεί να γίνει με αυτά τα προβληματάκια; Με την 12.5 XTRV ROM διορθώνονται; Αξίζει να ασχοληθώ και να πετάξω την Stock rom;
    • RE: Bugs με το Mi10t Pro και λύσεις... (;)

Ο/H Mitsos_The_Great έγραψε:

Καλησπέρα. Το ότι το Mi10t/Pro είναι κινητάρα δεν το αμφισβητώ αλλά θα πρέπει να αναφέρω και κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζω ώστε οι πιο ψαχμένοι του φόρουμ δώσουν λύση αφού από την Xiaomi δεν βλέπουμε φως προς το παρών.

1) Όταν γίνεται εγγραφή βίντεο σε θορυβώδη περιβάλλον (πχ δυνατή μουσική), ο ήχος του βίντεο είναι κάκιστος και παραμορφώνει και δεν το δέχομαι για κινητό των 549ε.
      2) Όταν κάνω tethering με WiFi 5Ghz Band δεν μπορώ να βρω την συσκευή στον υπολογιστή και στα 3 κινητά που υπάρχουν στο σπίτι. Να σημειώσω ότι όταν ενεργοποιώ τα 5Ghz στο tether στο S9+, S10+ όλα κομπλέ.
      3) Δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω mirror τα βίντεό μου στην Samsung mu6102 μου.

Τι μπορεί να γίνει με αυτά τα προβληματάκια; Με την 12.5 XTRV ROM διορθώνονται; Αξίζει να ασχοληθώ και να πετάξω την Stock rom;
      Όχι για το wifi σίγουρα. Έχω την προβληματική 12.0.16 και συνεχίζουν αυτά τα κουσούρια.

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Προσωπικά έχω πολλά bugs...
      1) Δεν διορθώνονται με.τιποτα οι επαφές.. μου τις βγάζει διπλές και τριπλές. Επιλέγω πχ εμφανίση μόνο από google και μου τις πετάει όλες ξανά και ξανά..
      2) Πολλές φορές δεν κληνει η γραμμή μετά από τηλεφώνημα
      3)Πολλές φορές κολανε τα βίντεο λες και έχω 10hz οθόνη,Αυτά που έχω τραβήξει..
      4) αρκετά lag στην περιστροφή οθόνης..
      Έχω την stable 12.1...global...
    • Διαφήμιση
    • Εγω το κυριο προβλημα που εχω ειναι οτι κολλαει η εφαρμογη του τηλεφωνου κατα την κληση και δεν μπορω να κλεισω τη γραμμη. Πρεπει να πατησω το power να μπει σε αναμονη και να το ξυπνησω για να κλεισω. Το 9Τ Pro δεν τα κανει τουτα.

Τελευταια βγαζει πολλα μοντελα μου φαινεται και πασχιζουν οι developers να τα βγαλουν περα.
      Παντως συγκριτικα με το 9T Pro, η μπαταρια του παει τραινο. Πρεπει να ειναι γυρω στο 20-30% πανω για τη δικη μου χρηση η εξοικονομηση.
    • Ο/H Drageloth Vaker-Lee Panos έγραψε:

Εγω το κυριο προβλημα που εχω ειναι οτι κολλαει η εφαρμογη του τηλεφωνου κατα την κληση και δεν μπορω να κλεισω τη γραμμη. Πρεπει να πατησω το power να μπει σε αναμονη και να το ξυπνησω για να κλεισω. Το 9Τ Pro δεν τα κανει τουτα.

Εκτός από αυτό το σπαστικό όλα τα άλλα δουλεύουν ρολόι.

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk