@chrisnik θεωρητικα μπορείς .
Android 10 k 11 ανήκουν στην ίδια κατηγορία με dynamic partitions κλπ.
Το πρόβλημα στα mi10 με snap 8 σειρά είναι το twrp που δεν είναι σταθερό.
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω συσκευή για να ξεκινήσω κάτι ...
Γειά και Χαρά σε όλους!
Έχω και εγώ το Μι10 αγορασμένο από Ελλάδα και bootloader κλειδωμένο..
Πριν αρκετές μέρες πήρα ειδοποίηση για ενημέρωση και την έκανα.. συγκεκριμένα την MIUI Global 12.2.4 Σταθερή 12.2.4.0(RJBEUXM).
Από την εγκατάσταση και μετά το τηλέφωνο λειτουργεί παράξενα δηλαδή τα χρώματα του έχουν γίνει πιο ανοιχτά σαν να ξεθωριάζουν κάπου κάπου τρώει μερικά κολλήματα και κάποιες ελάχιστες φορές μου έχει κόψει το WiFi.. ένα άλλο που παρατήρησα είναι πως όταν πάω οπουδήποτε να δημιουργήσω ένα φάκελο δεν μπορώ και γράφει αδυναμία δημιουργίας φακέλου.. Στον έλεγχο για ενημερώσεις σε όσες χώρες και να άλλαξα δεν βγάζει ενημέρωση - στην λήψη του τελευταίου πακέτου γράφει μονίμως αδυναμία λήψης ενημέρωσης Περιμένετε ένα ή δύο λεπτά και δοκιμάστε ξανά - ενώ στο τί νέο υπάρχει μου γράφει Δεν έχετε άδειες για πρόσβαση στο αρχείο ενημέρωσης.Σιγουρευτείτε ότι ο λογαριασμός που εισήλθατε έχει τις απαραίτητες άδειες.
Μπορεί κάποιος να καταλάβει τι γίνεται και να βοηθήσει?
Ευχαριστώ!
Για ολα αυτα που αναφερεις πιο πανω μαλλον τραβηξαν την ενημερωση πισω. Γιαυτο κ δεν μπορεις να την κατεβασεις. Λογικα θα ερθει καινουρια συντομα. Ηδη χτες στο mi 10pro εδωσαν την 12.2.5.0 eea. Οποτε περιμενεις κ λογικα πολυ συντομα θα την εχεις
Μάλλον την ώρα της εγκατάστασης κάτι έγινε και δεν την κατέβασε ολόκληρη αλλά όσα χρειαζόταν για να γίνει εγκατάσταση.. δεν ξέρω φίλε τι να πω.. σε εμένα πάντως το τηλέφωνο όπως έγραψα και πιο πάνω συμπεριφέρεται παράξενα.. κάθε στιγμή κάνω έλεγχο για νέα ενημέρωση μπας και στρώσει αλλά μέχρι στιγμής δεν μου δίνει νέα ενημέρωση..
Εδώ και ένα μήνα έχω περάσει την crdoid Android 7.3. Η μπαταρία κρατάει 2.5 μέρες με χρήση φουλ ίντερνετ. Συν gestures και πολλά καλούδια ακόμα. Μέγεθός rom 1.2 gb όταν η stock είναι 3,5 gb.