Διαφήμιση

Προβληματισμοι για αγορά της συσκευής

• Προβληματισμοι για αγορά της συσκευής

Γεια σας. Είμαι σε αναζήτηση καινούριας συσκευής και έχω καταλήξει στο Mi 10T Lite & Poco X3.
      Οδηγούμε ποιο πολύ στο Mi 10T Lite λόγω 5G αν και θα αργήσω στη περιοχή μου να το δω.
      2 πράγματα όμως με προβληματιζουν

Το πρώτο που είναι κοινό και στις 2 συσκευές είναι ότι δεν θέλω τις εφαρμογές της Google για τηλέφωνο και μηνύματα κλπ αλλά τις εφαρμογές της Xiaomi,
      λογικά έχει να κάνει με την Rom την οποία θα αλλάξω μόλις το πάρω αλλά δεν ξέρω ποια είναι η σωστή official που να έχει της εφαρμογές της Xiaomi και όχι της Google.
      Ιδανικά θα ήθελα Dev Rom

Το δεύτερο είναι ότι βλέπω στο φόρουμ ότι ηπαρχουν πολύ λίγα νήματα για το Mi 10T Lite, οπότε το έχουν λιγότεροι χρήστες, και σχεδον όλα έχουν να κάνουν με προβλήματα.

ΥΓ. Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα με συσκευή από τον επίσημο διανομέα InfoQuest
    • Επειδη προσφατα το πηρα για την γυναικα μου κ το χαζοδουλεψα λιγο... Ειναι πολυ ωραιο κ γρηγορο κινητο. Καμερα ειναι μετρια προς το καλη. Οθονη φοβερη για lcd.
      Εφαρμογες της xiaomi τις ξεχνας. Κ η ευρωπαϊκη κ η global εχουν Google. Dev rom ελληνικη ή eu λογικα εχουν αυτα που ζητας.
      Mi 11 pro
    • Ξέρει κάνεις τι παίζει με τις Rom?
      Είχα τη εντύπωση ότι η Global θα είχε μέσα τις εφαρμογές της Xiaomi.

Το Mi 10T/Pro/Lite φοράνε την ίδια Rom?
    • Διαφήμιση
    • Οχι εχουν διαφορετικες ρομ.
      Οχι μονο οι κινεζικες πλεον εχουν τις εφαρμογες τις xiaomi.
      Mi 11 pro