Διαφήμιση

Εγκατάσταση Custom ROM (με αναλυτικές οδηγίες) για 10Τ Lite?

• Εγκατάσταση Custom ROM (με αναλυτικές οδηγίες) για 10Τ Lite?

Καλημέρα σας.

Μετά απο πολλά χρόνια χρήσης του Note 4 ήρθε η ώρα για να αγοράσω καινουριο κινητό και μετά απο πολύ ψάξιμο θεωρώ οτι το 10Τ Lite θα καλύψει τις παρούσες (μεγαλύτερη οθόνη γιατί σαν να γέρασα γρήγορα, Wifi, φωτογραφιες, κλήσεις, μουσική κοκ) και μελλοντικές (5G και NFC το οποίο θα ήθελα να χρησιμοποιήσω) μου ανάγκες χωρίς κανένα θέμα.

Υπάρχει ένας και μοναδικός λόγος για τον οποίο διστάζω να το αγοράσω και κρατάω ακόμα το Note 4 για όσο αντέξει: το call recording δεδομένου οτι αναγκαστικά μιλάω με αρκετές υπηρεσίες και άτομα και είναι απείρως πιο ευκολο (και ασφαλές απο το να εχω τεφτερι και να προσπαθω να προλάβω τον συνομιλιτη) να ακούω τις ηχογραφημένες συνομιλίες και να καταγράφω ήρεμα και με την ησυχία μου οδηγίες, στοιχεια κοκ.

Μετά απο ψαξιμο και διαβασμα κατανοώ οτι η εγκατάσταση custom ROM ειναι μονόδρομος για να έχει το κινητο αυτο το feature.

Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει κάποιον πλήρη και αναλυτικό (βήμα βημα γιατι δεν έχει χρειαστει να το κανω αυτο σε κανένα κινητο στα +20 χρόνια που ασχολουμαι με την κινητη τηλεφωνία) και να προτείνει κάποια συγκεκριμένη ROM σχετικά σταθερή, δοκιμασμένη και απροβλημάτιστη?

Ξεκαθαρίζω οτι δεν με ενδιαφέρει να έχει την τελευταια εκδοση του Android ή MIUI, για μένα το να είναι απροβλημάτιστη τουλάχιστον σε αυτά τα απλά πραγματα που θέλω ειναι το πιο σημαντικό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    • Εγώ εγκατέστησα το Call Recorder

"
      details?id=com.appstar.callrecorder&hl=en_US&gl=US
      "

απλά σου ζητάει να ενεργοποιήσεις κάποια options απο το μενού προσβασιμότητας και όλα ΟΚ.
    • Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο app για τις τελευταιες εκδόσεις Android που να λειτουργεί σωστά όπως ο call recorder του MIUI (π.χ. να ηχογραγεί και συνομιλια απο bluetooth) οπότε όχι, δεν με ενδιαφέρουν τα 3rd party apps.
    • Διαφήμιση
    • Να ξερεις οτι αν ξεκλειδωσεις νομιζω ξεχνας τις ομορφιες του NFC. Δεν θα σε αφηνει νομιζω να πληρωνεις ανεπαφα...
      Mi 11 pro
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Να ξερεις οτι αν ξεκλειδωσεις νομιζω ξεχνας τις ομορφιες του NFC. Δεν θα σε αφηνει νομιζω να πληρωνεις ανεπαφα...

Ευχαριστώ που το επισήμανες, να πω την μαυρη αλήθεια πάντα θεωρούσα αυτο το feature περισσοτερο ως "nice to have" παρά ως "έχε το σώνει και καλά". Δεν τρέχει τιποτα, αν όλα τα υπολοιπα λειτουργουν, δεν θα μου λείψει.

Εγώ που θέλω και nfc και call recorder είμαι καταδικασμενος να θυσιάσω ένα από τα 2.. Κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε Official Rom και εφαρμογές της Xiaomi

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Καλημέρα παιδιά. Περιμένω και εγώ αυτές τις ημέρες να παραλάβω την συγκεκριμένη συσκευή.
      Για αρχή δεν βάλω custom rom.
      Όμως θα ήθελα την λειτουργία του call recorder.
      Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή η οποία να λειτουργεί απροβληματιστα όπως η εφαρμογή της xiaomi? Δεν με πειράζει ακόμα και αν είναι εφαρμογή με πληρωμή
      Υπάρχει τρόπος χωρίς root και τα σχετικά να περαστεί η εφαρμογή της xiaomi για call recorder?

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Η ομάδα που ασχολείται με τις rom, μήπως είναι εφικτό να να εξάγουν από την rom που είναι για το Mi 10t lite τις εφαρμογες της xiomi για τις κλήσεις, τις επαφές και τα μηνύματα?

Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Δεν μπορεις να τις εγκαταστησεις... Κρασαρουν με την μια. Πρεπει να βαλεις custom rom για να δουλεψουν δυστυχως.
      Mi 11 pro

Αρχίζει να απογοητεύει η Xiaomi. Μια με εφαρμογές της Google. Μια με τις τιμές που φτάσανε τα iPhone. Μια που μας έκοψε τις global developer rom και άλλη μια που δεν λειτουργεί το cast με το mi box. Για να μην πω για τα smarwatch που ακόμα δεν έχουν ελληνικά και τα πουλάει Ελλάδα κανονικά από τον επίσημο διανομέα

Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δεν ειναι η xiaomi σε αυτο φιλε μου. Ευρωπαϊκή οδηγια ειναι. Κανενα κινητο δεν εχει ηχογραφηση. Απαγορευεται αν κ ειχαν πει οτι θα το βαλει η Google κ οταν θα το πατας θα ακουγεται στον αλλον οτι η κληση ηχογραφείται...
      Mi 11 pro