Διαφήμιση

Amazfit Smart Scale - Review

• Amazfit Smart Scale - Review

Καλημέρα. Πρόσφατα εγίνα κάτοχος της ζυγαριάς της amazfit, από ελληνικό κατάστημα στο skroutz.

Η ζυγαριά εκ πρώτης όψης φαίνεται πολύ όμορφη και κομψή. Παίρνει 4 μπαταρίες ΑΑΑ. Η επιφάνεια που πατάς για να ζυγιστείς είναι από γυαλί, από ότι είδα, και καλό είναι, για να είναι ακριβείς οι μετρήσεις, να ζυγιστείς χωρίς παπούτσια ή κάλτσες. Και αυτό γιατί σου μέτρα και τον καρδιακό ρυθμό. Τώρα όσον αφορά την ακρίβεια των μετρήσεων δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι σωστές, αλλά φαίνονται σωστές. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη ζυγαριά τέτοιου τύπου για να σας πω αποκλίσεις, αλλά με μια συμβατική ζυγαριά με έβγαλε τα ίδια κιλά με απόκλιση περίπου 100 γραμμάρια.

Μπορούν να ζυγιστουν πολλά μέλη της οικογένειας, τα οποία κραταει και στη μνήμη της. Για να κάνεις εναλλαγή μεταξύ μελών, απλά πιέζεις το αριστερό πόδι κάτω στη γυάλινη επιφάνεια της ζυγαριάς, σαν να πατάς κάποιο κουμπί. Θέλει λίγο να το συνηθίσεις, γιατί στην αρχή εμένα μου αποθήκευε τα στοιχεία σε άλλο χρήστη και μετά έπρεπε να τα διαγράψω από την εφαρμογή της zepp. Πάνω στη ζυγαριά σου εμφανίζονται κάμποσα στοιχεία, μπορείς να επιλέξεις τι θα σου εμφανίζεται από την εφαρμογή. Προσωπικά, έχω βάλει κιλά, καρδιακός Ρυθμός, δείκτης μάζας σώματος, ηλικία σώματος.

Δε χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με την εφαρμογή ή να έχεις το κινητό τη στιγμή της μέτρησης. Συγχρονίζεται μέσω wifi η ζυγαριά και όταν ανοίξεις την εφαρμογή μετά θα συγχρονιστούν και θα σου εμφανιστούν τα αποτελέσματα στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

Γενικά, ό,τι θελεις σε λεπτομέρειες στις μετρήσεις μέσω της εφαρμογής τα βλέπεις όλα, όσα υποστηρίζει η ζυγαριά. Ξαναλέω δεν γνωρίζω την ακρίβεια αυτών και ούτε είμαι και κάποιος αθλητικός τύπος για να ξέρω περισσότερα πάνω στις μετρήσεις. Ότι ερωτήσεις έχετε μπορώ να σας απαντήσω, σε όσες ξέρω κιόλας, γιατί είναι σχετικά πρόσφατη αγορά και ακόμα την ανακαλύπτω τη ζυγαριά. Πάντως εμένα με ενθουσίασε και πιστεύω ότι άξιζε η αγορά της. Η τιμή της τώρα είναι στα 50€ περίπου από Ελλάδα.

Θα σας παραθέσω και ένα λινκ με βίντεο για ένα review, όχι δικό μου. Προσωπικά αυτό είδα και με βοήθησε αρκετά με τη ζυγαριά.