Καλησπερα. Επειδη χρειαζομαι την ηχογραφηση κλησεων και εγω, μπορεις να μου πεις τις ρυθμίσεις που εχεις κάνει; Ο συνομιλητής ακούγεται καθαρά και δυνατά; Εχω βαλει την Cube αλλα μου τα χαλάει στο οτι δεν ακουγεται δυνατα ο συνομιλητής.Ευχαριστώ.Ο/H sarakats85 έγραψε:
Ομάδα βρήκα τη λύση στο πρόβλημα μου με το true phone dialer απο το play store... Κάνει αυτόματα ηχογράφηση σε άριστη ποιότητα.. Ελπίζω να βοηθήσω κάποιον που ψάχνει ηχογράφηση κλήσεων και δε θέλει να μπλέξει με αλλαγή Ρομ ειδικά σε αυτο το τηλεφωνο που υπάρχουν προβλήματα μέχρι στιγμής.. ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Mi 10T Pro ηχογράφιση κλήσεων
-
-
Το πρόβλημα αυτό υπήρχε δυστυχώς αλλα το κυριότερο ηταν η τρομερη καταναλωση μπαταρίας αφου έτρεχε συνέχεια για αυτό έβαλα την ελληνική ρομ και ησύχασα και το κυριότερο έχει τρομερή διαχείριση μπαταρίας...
-
Ο/H sarakats85 έγραψε:
Το πρόβλημα αυτό υπήρχε δυστυχώς αλλα το κυριότερο ηταν η τρομερη καταναλωση μπαταρίας αφου έτρεχε συνέχεια για αυτό έβαλα την ελληνική ρομ και ησύχασα και το κυριότερο έχει τρομερή διαχείριση μπαταρίας...
-
Ο/H giorgos|Xiaomi έγραψε:
Ο/H sarakats85 έγραψε:
-
Μπορείτε παιδιά να μου δώσετε το link να την κατεβάσω να την εχω ετοιμη;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
οιο απ όλα ειναι για το δικο μου το Mi 10T Pro;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
οιο απ όλα ειναι για το δικο μου το Mi 10T Pro;
-
-
Η τελευταία ρομ(12.0.7.) είχε θέμα στο redmi note 8.. Γραφεις σε λάθος νήμα και θα μπερδέψεις και άλλους!!
-
Ο/H sarakats85 έγραψε:
Η τελευταία ρομ(12.0.7.) είχε θέμα στο redmi note 8.. Γραφεις σε λάθος νήμα και θα μπερδέψεις και άλλους!!
-
Ο/H sarakats85 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες