Σε mi 10 uni έχω bug στο launcher αρχική οθόνη τα εικονίδια κάτω επικαλύπτουν τα πλήκτρα του launcher (recent, home, bug). Δε συμβαίνει συνέχεια αλλά μετά από μερικά unlocks και φτιάχνει με επανεκκίνηση.
Σε mi 10 uni έχω bug στο launcher αρχική οθόνη τα εικονίδια κάτω επικαλύπτουν τα πλήκτρα του launcher (recent, home, bug). Δε συμβαίνει συνέχεια αλλά μετά από μερικά unlocks και φτιάχνει με επανεκκίνηση.
οχι το φακελο της καμερας αλλα τον συγκεκριμενο που ανεφερα αν μπορεις να βρεις, απο τον file manager του twrp.
/data/system/package_cache/ και σβηνεις τον φακελο που εχει εκει μεσα (ενα μακριναρι ονομα)
το βρηκα οπως μου το ειπες αλλα δεν θελει μουλαρωσε παλι τα ιδια οκ δεν πειραζει θα το κανω επεμβαση
Καλησπερα παιδια. Ολα καλα μεχρι σημερα, αλλα απο σημερα το πρωι μου κολλησε τρεις φορες στο δακτυλικο αποτυπωμα και δεν ανταποκρινοταν πουθενα!!!! Μονο με κρατημε το power button και επανεκκινηση δουλευε κανονικα!!!!!
Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Mi Note 10 pro με την 21.3.24 beta.
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Παιδια οσοι εχετε Mi Note 10 ΜΗΝ βαλετε την ROM το τηλεφωνο καταντα unusable και δεν επανερχετε με περασμα της προηγουμενης ROM. Καθε φορα που το παιρνω στα χερια μου ειτε να παρω τηλεφωνο ειτε να κανω οποιαδηποτε αλλη δουλεια παρακαλω να μην κολλησει και θελει επανεκκινηση......
Εχω βαλει την προηγουμενη ROM εκανα και wipe Dalvik και cache αλλα το προβλημα παραμενει. Αν ειναι να προχωρησω σε factory reset ή σε format data, τι να πω τοτε.......
Καμια λυση δεν φαινεται πουθενα και δεν ξερω τι θα κανω απο εδω και περα.
Μαλλον το επομενο κινητο μου θα ειναι καποιο πιο εμπορικο μοντελο για το οποιο δινουν περισσοτερη σημασια!!!!
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............