Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ένος Xiaomi Note 4 4/64Gb εδω και πολλάααα χρόνια. Θα ήθελα να το αντικαταστήσω αλλά δεν το έχω κανει εως τώρα γιατι οτιδήποτε έχω δεί για να παίξει το Call Recording θα πρεπει να μπει custom ROM κοκ, διαδικασία που δεν ειμαι διατεθειμένος να κάνω.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το ποιά ήταν τα τελευταία Xiaomi κινητα - και όταν λέω "τελευταία" ΔΕΝ εννοω του 2020-21 αλλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ετους παραγωγής - που υποστήριζαν natevily αυτό το feature όπως ακριβώς το Note 4 μου? (παράδειγμα, ένα Νοte 7 ενός γνωστού φαινεται να έχει αυτο το feature και να λειτουργει κανονικά, δεν ξέρω αν έχει το τελευταιο MIUI για το συγκεκριμενο κινητο βεβαια).
Στο φινάλε να δω αν μπορώ να βρω κάποιο καινούριο ή να ψαξω για μεταχειρισμένο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με το ποιά ήταν τα τελευταία Xiaomi κινητα - και όταν λέω "τελευταία" ΔΕΝ εννοω του 2020-21 αλλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ετους παραγωγής - που υποστήριζαν natevily αυτό το feature όπως ακριβώς το Note 4 μου? (παράδειγμα, ένα Νοte 7 ενός γνωστού φαινεται να έχει αυτο το feature και να λειτουργει κανονικά, δεν ξέρω αν έχει το τελευταιο MIUI για το συγκεκριμενο κινητο βεβαια).
Στο φινάλε να δω αν μπορώ να βρω κάποιο καινούριο ή να ψαξω για μεταχειρισμένο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.