Ερώτηση μέσα στην stable Ρομ από twrp υπάρχει και το magisk η μόνο στις dev?
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H Makisthomas17 έγραψε:
Ερώτηση μέσα στην stable Ρομ από twrp υπάρχει και το magisk η μόνο στις dev?
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (15/06/2021)
Νέα MIUI 12 - Stable ROM (15-06-2021) για τις παρακάτω συσκευές...
1) HMNote5Pro_V12.0.3.0.PEICNXM (whyred)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολους.ενημερωση για την 12.5.3 και για το ρμν10προ η επιλογη για της ηχογραφημενες κλησεις εξακολουθει να απουσιαζει.δεν γνωριζω αν και σε αλλα ρμν10 προ συμβαινει η μονο στο δικο μου αλλα τουλαχιστον η σειρα 12 στο δικο μου δεν το εμφανιζει.EDIT μηπως διορθωνεται με εγκατασταση του αρχειου του dialer της ρομ? και αν ναι που το βρησκω και πως το περναω? τα φωτα σας please..
-
Εγώ που περιμένω να βγει ρομ για το 9s: ☠️⚰️
-
περιμενε και εσυ τα "καλα" απο την νεα εκδοση.χα.αμα η stable εχει κουσουρια,φαντασου η unstasble τι θα εχει.
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
περιμενε και εσυ τα "καλα" απο την νεα εκδοση.χα.αμα η stable εχει κουσουρια,φαντασου η unstasble τι θα εχει.
-
Η γνωμη μου μετα απο πολλες συσκευες χιαομι ειναι 1.κακοφτιαγμενο λειτουργικο 2. Δευτερης διαλογης hardware τουλαχιστον στην μεσαια κατηγορια συσκευων. επισης μια λυση για το ανοιγμα εφαρμογων ενω το τηλ.ειναι κλειστο και στην τσεπη ,ειναι να μην ενεργοποιησετε την επιλογη για διπλο κτυπημα ενεργοποιησης της οθονης. απογοητευση γιατι για να δουλεψει υποφερτα πρεπει να απενεργοποιουμε διαφορες ευκολιες.πρωσοπικα ποτε ξανα χιαομι,το ξαναειπα αυτο εδωσα μια ευκαιρια ακομη δυστηχως.
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (17/06/2021)
Έγινε απόσυρση όλων των Fastboot ROM μέχρι να διερευνηθεί το πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάποιες από αυτές.
Η διανομή των Fastboot ROM σταματάει προσωρινά μέχρι να γίνει Fix, και συνεχίζεται κανονικά η διανομή όλων των Recovery ROM.
Νέα MIUI 12 - Stable ROM (17-06-2021) για τις παρακάτω συσκευές...
1) MI10Ultra_V12.5.3.0.RJJCNXM (cas)
2) MI10_V12.5.5.0.RJBCNXM (umi)
3) POCOM3_V12.0.9.0.QJFMIXM (citrus)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
καλησπερα πηγα να κανω εγκατασταση την
στο κινητο μου joyeuse και εχω κολλησει στο twrp ειχα xtrv v12.0.1.0......
ΠΩΣ ΒΓΕΝΩ ΑΠΟ TWRP -
καλησπερα πηγα να κανω εγκατασταση την
στο κινητο μου joyeuse και εχω κολλησει στο twrp ειχα xtrv v12.0.1.0......
ΠΩΣ ΒΓΕΝΩ ΑΠΟ TWRP -
Ο/H SAMARAS έγραψε:
Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση και ίσως να μην έχεις System στην συσκευή σου.
Αν και πάλι σου κάνει τα ίδια, δοκίμασε να κατεβάσεις και να κάνεις Flash την προηγούμενη ROM που είχες.
Από το TWRP βγαίνεις με την επιλογή Reboot και επιλέγεις System για να μπει στο MIUI.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0