ΕΕ ναι εννοείται, να περάσω την προηγούμενη;Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Να φανταστω ότι έχεις κάνει φορμάτ ντατα από developerbσε stable.....Ο/H giasoy έγραψε:
Μετά τα bug της dev στο A12 πήγα στην τελευταία stable σε F2 pro, όλα μία χαρά αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει το viber. Ούτε με μια ούτε με 2 sim, τι ρεσετ δεδομένων, τι απεγκατάσταση τι αλλαγή στην θέση της sim, τίποτα. Στέλνω στο viber support και μου κάνουν reset το account ,περιμένω 30 ώρες όχι 24 που λένε πάλι τπτ, δοκιμάζω τελικά σε άλλο κινητό και δουλεύει. Τώρα κατεβάζω την 12.5.5 θα έχω πρόβλημα επειδή είμαι στην 12.5.7 και πάω σε προηγουμένη;;;
[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Δεν περνάει τελικά .... bootloop σε twrp, θέλει format
-
-
Δεν το πιστεύω...... έβαλα την 12.5.5 και ούτε εδώ δουλεύει το viber, γυρίζει πίσω activation failed, σε ΜΙ9 με στοκ δουλεύουν και οι δυο sim κανονικά.
Το ιστορικό έχει ως εξής, όλα με format data κλπ
Από dev A12 γυρίζω σε στοκ για να πάω σε stable xtrv, λόγω της έλλειψης twrp σε Α12. Στην στοκ δούλευαν όλα εκτός από το google pay μάλλον λόγω ξεκλείδωτου bootloader.
Περνάω twrp και μετά stable xtrv, εδώ δουλεύουν όλα εκτός το viber.
Τι διάολο γίνεται;;; η μόνη λύση είναι οι προτελευταίες dev ή η στοκ και κλείδωμα bootloader. -
Ο/H giasoy έγραψε:
Δεν το πιστεύω...... έβαλα την 12.5.5 και ούτε εδώ δουλεύει το viber, γυρίζει πίσω activation failed, σε ΜΙ9 με στοκ δουλεύουν και οι δυο sim κανονικά.
Από dev A12 γυρίζω σε στοκ για να πάω σε stable xtrv, λόγω της έλλειψης twrp σε Α12. Στην στοκ δούλευαν όλα εκτός από το google pay μάλλον λόγω ξεκλείδωτου bootloader.
Τι διάολο γίνεται;;; η μόνη λύση είναι οι προτελευταίες dev ή η στοκ και κλείδωμα bootloader.
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Γεια σας!
Απείχα από το άθλημα για αρκετό καιρό μετά από το mi5, mi9 και τώρα έχω το mi10t Apollo. Έχω περάσει την xtvr stable. Για να κάνω update, κάνω μέσω του updater με το select package ή μέσω recovery τύπου dirty flash?
Επίσης, έρχεται update κανονικά σαν ειδοποίηση και αν ναι είναι προνόμιο των VIP όπως παλιότερα? Ή έρχεται καθυστερημένα? Πάντως βλέπω ότι βγαίνουν οι ROM για όλους χωρίς καθυστέρηση.
Το άρωμα έχει πεθάνει γενικά?
Το Dolby είναι περασμένο σαν driver ή πρέπει να περάσω εγώ κάτι?
Ευχαριστώ! -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H giasoy έγραψε:
Τι διάολο γίνεται;;; η μόνη λύση είναι οι προτελευταίες dev ή η στοκ και κλείδωμα bootloader.
Ερώτηση: περιμένοντας μέχρι να στρώσει η A12, αν κλειδώσω bootloader μετά ξεκλειδώνει αμέσως, δεν περιμένω, έτσι δεν είναι; -
Ο/H giasoy έγραψε:
αν κλειδώσω bootloader μετά ξεκλειδώνει αμέσως, δεν περιμένω, έτσι δεν είναι;
Με Custom ROM απαγορεύεται το κλείδωμα το Bootloader.... -
Ο/H nikitogr έγραψε:
Γεια σας!
Κανονικά περνάει από την εφαρμογή αναβάθμισης...
Δε βγαίνει πια άρωμα, λόγοι ασυμβατότητας...
Για Dolby θέλει root με magisk. -
-
Ο/H bilias78 έγραψε:
Για όσους δεν είναι root, το dolby υπάρχει κάπου για αγορά;
Το κακό με αυτά είναι πως βομβαρδίζουν την συσκευή με διαφημίσεις. -
ελεγα μηπως ειχε νοημα για τις ταινιες που βλεπω μεσω netflix ή αυτες που εχω κατεβασμενες στην sd.
Αν ειναι να εχουμε διαφημισεις κα μπερδεματα, μια χαρα ειμαστε και ετσι με στερο ηχο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0