Λοιπον. Γύρισα. Γενικά δοκιμάζω να φλασαρω global, μπρικαρει, κάνω εγκατάσταση την ιταλική για να έχω τηλέφωνο και φτου κι απ' την αρχή. Τώρα είμαι με ιταλική. Δοκιμάζω να φλασαρω με το miflash και ανεβάζω το screenshot. Αλλά δε νομίζω να φαίνεται κάτι παραπάνω εκεί...
Κάτι δεν κάνεις σωστά ή δεν ακολουθείς πιστά τους οδηγούς,
Θα έπρεπε στο Device να σου βγάζει τον κωδικό αριθμό της συσκευής που είναι σε Fastboot Mode μόλις κάνεις Refresh και όχι το Port Number, όπως βλέπεις στην παρακάτω εικόνα.
Έχεις σίγουρα γυρίσει την συσκευή σου σε Fastboot Mode ?
Είναι σίγουρα ξεκλείδωτος ο Bootloader της συσκευής σου ώστε να μπορέσει να μπει σε Fastboot Mode χωρίς προβλήματα ?
Έχεις εγκαταστήσει σωστά τους Drivers που είναι απαραίτητοι ?
Δεν είναι οκ αυτό που βλέπω στα ScrennShot που ανέβασες.
τον κωδικο της συσκευης τον βγαζει πριν μπω σε edl mode. αφου μπω και κανω refresh μου βγαζει το πορτ. ετσι λεει στον οδηγο που ακολουθω πως ειναι το σωστο.
τωρα δε ξερω αν ακολουθω καποιο λαθος οδηγο γενικοτερα... ποιον θα πρεπει να ακολουθησω? σε fastboot μπαινω και ο bootloader λεει πως ειναι ξεκλειδωτος. στο dev tools γραφει oem unlock καπου. τους drivers τους περασα με το σκριπτακι που βρηκα στον οδηγο, τι να πω? υπαρχει περιπτωση να μη δουλευει σωστα το adb? να εγκαταστησω καποιο αλλο?
τον κωδικο της συσκευης τον βγαζει πριν μπω σε edl mode. αφου μπω και κανω refresh μου βγαζει το πορτ. ετσι λεει στον οδηγο που ακολουθω πως ειναι το σωστο.
Ναι σωστά τα λες.
Το λάθος είναι δικό μου καθώς αναφερόμουν σε FastBoot Mode, ενώ εσύ αναφέρεσαι σε EDL Mode.
Οπότε, σωστά σου βγάζει τον αριθμό του PORT.
Απλά να είσαι βέβαιος πως συνδέεσαι σε USB 2 Port (Λευκό χρώμα) και όχι δε USB 3 (μπλε χρώμα).
Επίσης αν το PC σου έχει Ryzen επεξεργαστή, βρες κάποιο Laptop/PC με Intel CPU και ξαναδοκίμασε.
Αν το PC σου έχει μόνο USB 3 θύρες, τότε θα πρέπει να βρεις κάποιο USB 2 HUB για να μην έχεις πρόβλημα. Αν η οθόνη σου έχει USB θύρες τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το USB HUB της oθόνης για να συνδέσεις το Smartphone σου και να ξαναδοκιμάσεις.
Κάτι σου πάει στραβά και πρέπει να βρούμε τι είναι αυτό..
επισης οποτε μπρικαρει το ξεμπρικαρω με το XiaoMiTool v2. με αυτο νομιζω πως ξεκλειδωσα και τον BL. οταν το ξεμπρικαρω μου λεει να ακολουθησω εναν alternative way, οπου με βαζει να διαλεξω τον τυπο του τηλεφωνου. εκει εχει 5-6 tucana. το πρωτο απ αυτα που ειναι tucana σκετο δε μπορει να το ξεμπρικαρει. διαλέγω τη 2η επιλογη tucana factory νομιζω και ξεμπρικαρει βαζοντας μου αυτη την ιταλικη ρομ. δε ξερω αν σας λεει κατι αυτη η ιστορια.