Με τα μηνύματα αντιμετωπίζει άλλος πρόβλημα; Μου κάνει FC.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H pasxalis έγραψε:
Ο/H DownUnder έγραψε:
καλημερα
ειμαι στην 4,11,14
Να παω στην 5,1,9?
Ο/H DownUnder έγραψε:
τι ειναι τα V5 & V6?
εκδοσεις miui?
εμεις ειμαστε ακομα στην 5 να καταλαβω?
Ο/H pasxalis έγραψε:
Ο/H fagib2002 έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Για να συνδεσω το κινητο στο ραδιο/cd του αυτοκινητου
Βαζω το καλωδιο (minijack/minijack) βαζω ενταση στο κινητο, βαζω Aux στο ραδιο/cd του αυτοκινητου αλλα ο ηχος συνεχιζει να παιζει απο το κινητο και οχι απο τα ηχεια του αυτοκινητου, θελει καποια αλλη ρυθμιση ;
έτσι δε θέλει κάτι άλλο,
εγω έτσι δηλαδή το έχω κάνει, μήπως φταίει το καλώδιο;
GTV-5-1-9-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη">GTV-5-1-9-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη">Ο/H prekasg έγραψε:
99% ευθυνεται η miui 6 , με την 5 επαιζε, επισης με την miui6 οταν βαζω mikey δεν με ρωταει αν εβαλα hands free ή mikey ... οποτε απο εκει ειναι το bug
Ο/H prekasg έγραψε:
οταν βαζω mikey δεν με ρωταει αν εβαλα hands free ή mikey
Ο/H dnomikos έγραψε:
GTV-5-1-9-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη">GTV-5-1-9-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη">Ο/H prekasg έγραψε:
99% ευθυνεται η miui 6 , με την 5 επαιζε, επισης με την miui6 οταν βαζω mikey δεν με ρωταει αν εβαλα hands free ή mikey ... οποτε απο εκει ειναι το bug
Όταν το συνδέσεις με το καλώδιο, σου βγάζει το σύμβολο των ακουστικών στην μπάρα?
Ο/H nikpro13 έγραψε:
παιδια καλησπερα.μου βγαζει ενα μηνυμα συχνα,κατι με το network οτι δεν ειναι διαθεσιμο κ.λ.π.εχω κανει καποια λαθος επιλογη?
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Εντόπισα μετά από μνμ εδώ το θέμα με την επιλογή ringtone από την εφαρμογή Themes και απ' ότι είδα δεν λειτουργεί ούτε από το sounds στο system settings. Θα υπάρξει κάποιο fix και για το Redmi Note 4g ή μπορώ να φλασάρω το fix που βγήκε για τα άλλα κινητά;
Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι γενικό για την V6 και την miui. Εκτός από αλλαγή lockscreen υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω καιρό στην οθόνη κλειδώματος; Έχω βρει κάποιες lockscreen στο store αλλά έχουν και κινέζικα μέσα και επίσης δεν εμφανίζονται στις περισσότερες οι ειδοποιήσεις κλήσεων, μνμ κλπ. Κάποια λύση για την default υπάρχει;