Μiui6 , οταν επιλεξουμε αυτο που οταν στην τσεπη "αποτροπη λαθους" κτλ , οταν ειναι καλυμμενο βγαζει το μηνυμα μη καλυπτεται το Πορτοκαλί , προφανώς λαθος στη μεταφραση υπαρχει
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Απορία: Προσπάθησα αν αλλάξω το widget με το αναλογικό ρολόι και διαπίστωσα ότι εκεί που υπήρχαν online πάρα πολλές επιλογές, έχουν πλέον περιοριστεί δραματικά ενώ κάποια που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν δε τα βρίσκω καθόλου!
Τί έχει συμβεί
Πας στα widgets μετά ρολόι και επάνω στο ρολόι έχει ενα μικρό τετράγωνο σηματακι το πατάς και πάς στα online έχει παρα πολλά !! -
Τάκη σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό ακριβώς κάνω.
Τουλάχιστον στα αναλογικά ρολόγια η ποικιλία έχει μειωθεί δραματικά.
Χρησιμοποιούσα στο παρελθόν ένα ημιδιαφανές το οποίο δεν εμφανίζεται καθόλου πλέον. -
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Χρησιμοποιούσα στο παρελθόν ένα ημιδιαφανές το οποίο δεν εμφανίζεται καθόλου πλέον.
Φίλε Δημήτρη κάτσε να το δω και εγώ γιατί σου απάντησα νομίζοντας πως κάτι κάνεις λάθος ,οπότε θα ρίξω μια ματιά και επανέρχομαι. -
-
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Καλημέρα... Με την 5.1.9 έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι... Δεν μπορώ να βάλω δικο μου ήχο... Τι παίζει;;;
Γενικότερα έχει θέμα με την επιλογή οποιουδήποτε ήχου, ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί στην επόμενη έκδοση.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Χρησιμοποιούσα στο παρελθόν ένα ημιδιαφανές το οποίο δεν εμφανίζεται καθόλου πλέον.
Φίλε Δημήτρη κάτσε να το δω και εγώ γιατί σου απάντησα νομίζοντας πως κάτι κάνεις λάθος ,οπότε θα ρίξω μια ματιά και επανέρχομαι.
Λοιπόν εντάξει δεν λες πως είναι και λίγες οι επιλογές αλλά ίσως να έχεις δίκιο να έχουν μειωθεί, θα δω όμως και από το note 3G που είμαι στην V5 εαν έχει περισσότερα και θα ενημερωσω ! -
-
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Παιδια εχουμε κανενα νεο για την miui v6 του redmi note 3g??
Σε λίγο θα είναι διαθέσιμη....
Υπολογίζω σε 1 - 1,5 μήνες από τώρα => en.miui.com/thread-76795-1-1.html -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Καλημέρα... Με την 5.1.9 έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι... Δεν μπορώ να βάλω δικο μου ήχο... Τι παίζει;;;
Βάλε το fix που έχει βγεί για τα προβλήματα στα Θέματα και τους ήχους κλήσεις για το Mi3-Mi4 από εδώ
Ο/H prekasg έγραψε:
Μiui6 , οταν επιλεξουμε αυτο που οταν στην τσεπη "αποτροπη λαθους" κτλ , οταν ειναι καλυμμενο βγαζει το μηνυμα μη καλυπτεται το Πορτοκαλί , προφανώς λαθος στη μεταφραση υπαρχει
Σωστό είναι. Μάλλον δεν προλαβαίνεις να το διαβάσεις όλο. Το μήνυμα λέει "Μην καλύπτετε την περιοχή πορτοκαλί της οθόνης" (από την Αγγλική μετάφραση) . Αν προσέξεις, σου δείχνει με πορτοκαλί χρώμα, την περιοχή του κινητού που βρίσκονται οι αισθητήρες. Φυσικά, με το μήνυμά σου, επισημάνθηκε ένα λάθος στην διατύπωση που ξέφυγε (την περιοχή πορτοκαλί) και έχει φτιαχτεί ήδη
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Παιδια εχουμε κανενα νεο για την miui v6 του redmi note 3g??
Σε λίγο θα είναι διαθέσιμη....
Υπολογίζω σε 1 - 1,5 μήνες από τώρα => en.miui.com/thread-76795-1-1.html
χαχα ελεος.... μ αρεσει που λεγαν στις 13.... οτι να ναι ειναι....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα