μου βγαζει το μηνυμα με το network γενικα οταν δουλευω το κινητο εφαρμογες,ρυθμισεις κ.λ.π.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H gus7 έγραψε:
Ο/H sifnos1 έγραψε:
καλησπερα παιδια υπαρχει δινατοτητα στην ρομ μας απο ρυθμισεις η αλλαγη θεματος να αλλαξουμε τον τροπο αποδοχης/απορριψης της κλησης αντι καθετη κιληση προς τα επανω να γινει οπως ηταν στην miui 5 οριζοντια δεξια/αριστερα η κιληση?διοτι δεν με βοηθαει με την θικη που εχω..??
Φιλε μου βρηκες καποιο θεμα γιατι εχω και εγω αυτο το προβλημα;
να σου πω την αληθεια δεν εψαξα ακομα...Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Παιδιά sorry για το off topic έχασα το φορτιστη του κινητού... Μπορω να το φορτισω με αλλους φορτιστες; Παιζουν ρολο τα volts κλπ; Επίσης θα είναι quick charge οπως τον εργοστασιακο; Μη γινει καμια γκελα κ το χαλασω.
-
Ευχαριστώ παιδια θα περιμένω την V6.
Προβλέπεται σύντομα; -
Ο/H K4rMa έγραψε:
Παιδιά sorry για το off topic έχασα το φορτιστη του κινητού... Μπορω να το φορτισω με αλλους φορτιστες; Παιζουν ρολο τα volts κλπ; Επίσης θα είναι quick charge οπως τον εργοστασιακο; Μη γινει καμια γκελα κ το χαλασω.
Εφόσον είναι κινητού και συμβατό με microUSB δεν έχεις πρόβλημα. Και λίγα mah παραπάνω να δίνει μην φοβάσαι.. -
Ο/H K4rMa έγραψε:
Μια χαρά θα είσαι βρε...
όλοι οι φορτιστές USB έχουν την ίδια τάση (5V), απλά μερικοί μπορεί να δίνουν λιγότερο ρεύμα φόρτισης (mA) και να κάνει λίγο παραπάνω για να φορτίσει πλήρως. -
Βρήκα αυτον εδώ.... Καλη μου τύχη... Αμα δε μυρισει καμμένο στο πρωτο μισαωρο θα είμαστε καλά! -
Όσα περισσότερα mA τόσο πιο γρήγορη φόρτιση, αν δεν κάνω λάθος. Ένας με 2000mA είναι ότι πρέπει.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλημέρα... Με την 5.1.9 έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι... Δεν μπορώ να βάλω δικο μου ήχο... Τι παίζει;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα