[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αύριο οι πρώτες ROM μία και καλή....
Αυτες οι ROM για ποιες συσκευες θα ειναι; Mi3, 4 ή για ολες (και hongmi)?
Κατι άλλο, αν μετα το περασμα της ρομ, κανω επαναφορά απο TWRP μονο τα data απο άλλη ρομ (Ultimate) θα γινει σωστη δουλειά ή θα κρασαρει;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H flowin_through έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αύριο οι πρώτες ROM μία και καλή....
Αυτες οι ROM για ποιες συσκευες θα ειναι; Mi3, 4 ή για ολες (και hongmi)?
Κατι άλλο, αν μετα το περασμα της ρομ, κανω επαναφορά απο TWRP μονο τα data απο άλλη ρομ (Ultimate) θα γινει σωστη δουλειά ή θα κρασαρει;
Συνήθως τα Update που βλέπω να δίνει το team είναι Mi4-Mi3, Redmi Note 4G, Mi2/2S, Redmi 2, και Mi-Pad.
Το data, αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς και δεν κάνω λάθος δεν θα δουλέψει από άλλη έκδοση ROM. Σε εφαρμογές που σε νοιάζει το database τους συνήθως μπορείς να το κάνεις export, τις υπόλοιπες εφαρμογές καλύτερα να τις ξανά σετάρεις από την αρχή!
Σε εμάς που έχουμε την MIUI V6 5.1.30, το Flashάρισμα της 5.2.6 δεν θα μας χάσει το Data μιας και απλά εμάς θα γίνει update, αλλά εσύ που θα βάλεις την 5.2.6 ενώ έχεις άλλη ROM καλύτερα να το κάνεις καθαρά από την αρχή -
Ευχαριστώ και εγώ αυτό πίστευα, αλλά λέω μπας και...
Θα πάρω ένα update.zip με Titanium backup αφήνοντας απ'έξω όλες τις εφαρμογές συστήματος, ελπίζοντας να δουλέψει κανονικά.
Τώρα και κωδικούς να μην κρατήσει μικρό το κακό...Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
To ΟΤΑ UPDATER έχει σοβαρό πρόβλημα με τα Framework της νέας έκδοσης και δεν μπορεί να τρέξει σωστά με τις τρέχουσες ROM.
Θα περιμένουμε αύριο που θα έχουμε τα νέα Source από την Κίνα, για να δούμε αν θα λυθεί το πρόβλημα.
Έτσι λοιπόν, ενώ θα λάβετε ειδοποίηση από τον ΟΤΑ UPDATER για την νέα ROM, θα σας δίνει όμως οδηγίες για να κατεβάσετε την ROM από την κοινότητά μας.
Έχουμε στείλει e-mail στον Developer του apk, και περιμένουμε απάντηση....
Ευχαριστούμε για την κατανόηση !!! -
-
-
Ο/H koulouras έγραψε:
Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα εχθές,(δεν ξέρω αν το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος) ήταν ότι δεν μπορούσα να στείλω "κενό" σμσ σε 5ψηφιο αριθμό.
Το επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο μου συνέβη πήγα να στείλω μήνυμα σε πενταψήφιο και δεν μπόρεσα. -
Μια εβδομάδα τώρα με την 5.1.30...
1.μπαταρια τέλεια...
2.ραμ ελεύθερη 1,4-1,5
3.κανενα μα κανένα ξεκαρφωτο ρεσταρτ...
Έχω από την Παρασκευή να κάνω επανεκκίνηση....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Εγώ προσωπικά έχω βρει σαν καλύτερη και με την μεγαλύτερη ελεύθερη μνήμη την GTV4.11.14. Για λινκ δες στο ακριβώς προηγούμενο ποστ σου και κατέβασε την από εκεί. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Redmi-1-GTV-5-1-14/#files
Πραγματι, πολλη ελευθερη μνημη!Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Εγώ δεν έχω ποτέ πάνω από 1γβ ελεύθερη ραμ. Δεν έχω και ιδέα ποιες εφαρμογές μπορώ να σταματήσω.
-
Ο/H t54g05 έγραψε:
Εγώ δεν έχω ποτέ πάνω από 1γβ ελεύθερη ραμ. Δεν έχω και ιδέα ποιες εφαρμογές μπορώ να σταματήσω.
Δεν πειραζει, η Ram ειναι για να χρησιμοποιειται απο εφαρμογες. Απλα εγω εχω το hongmi (1Gb Ram) και το να εχεις 100MB ελευθερα δε βοηθαει..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα