Συνήθως 1550mb είναι ελεύθερα και ο πλοηγός είναι κλειστός.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H SomniusX έγραψε:
εγώ 8sms δαγκωτό!
το 8sms προσωπικα το θεωρω χαλια οπως και καθε εφαρμογη που ειναι για sms...μου ερχεται sms ενω την εχω βαλει default εφαρμογη, μου χτυπαει και ανοιγει η "μαμισια" ... γενικα πολυ θεμα.και να πω την αληθεια εχω ψιλοξενερωσει που κατι τοσο σημαντικο (τουλαχιστον για εμενα) που ειανι τα sms δεν δινει μια λυση η xiaomi...τεσπα...στο φορουμ τι παιζει ρε παιδια δεν μπορω να κανω post τιποτα αλλαξα κωδικους 10 φορες και τι δεν εχω κανει, ολο μου εμφανιζει ο χρονος εχει ληξει ξανασυνδεθειτε κτλ κτλ ... το κανει και σε εσας ; (ακολουθησα και το νεο λινκ που ηρθε με mail) παλι τα ιδια... -
Ο/H prekasg έγραψε:
στο φορουμ τι παιζει ρε παιδια δεν μπορω να κανω post τιποτα αλλαξα κωδικους 10 φορες και τι δεν εχω κανει, ολο μου εμφανιζει ο χρονος εχει ληξει ξανασυνδεθειτε κτλ κτλ ... το κανει και σε εσας ; (ακολουθησα και το νεο λινκ που ηρθε με mail) παλι τα ιδια...
Κάνε τα παρακάτω....
1: Μην είσαι συνδεμένος στην σελίδα ταυτόχρονα με 2 Browsers !
2: Διέγραψε το cookie της xiaomi-miui.gr
3: Καθάρισε την Cache.
Το πρώτο είναι και το σημαντικότερο.
Για λόγους ασφάλειας δεν μπορείς να είσαι συνδεμένος στο ίδιο account από 2 διαφορετικούς Browsers, και αυτό έχει να κάνει εν μέρη με το https που τρέχει η σελίδα μας.
Προσοχή !!! και το tapatalk θεωρείται browser.
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H SomniusX έγραψε:
εγώ 8sms δαγκωτό!
το 8sms προσωπικα το θεωρω χαλια οπως και καθε εφαρμογη που ειναι για sms...μου ερχεται sms ενω την εχω βαλει default εφαρμογη, μου χτυπαει και ανοιγει η "μαμισια" .
για αυτό κάνουμε disable/delete την stock εφαρμογή
υ.γ. από την μαμίσια έχεις απενεργοποιήσει τα Notifications ; -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Πάντως για να επιβεβαιώσω αυτό που διάβασα πρόσφατα εδώ μέσα απο κάποιο μέλος, μου ήρθε και μένα να ξαναπεράσω ένα χεράκι την GTV 3.9fixed απο πάνω, για δεύτερη φορά και τώρα το mail μου ΕΦΤΙΑΞΕ και τρέχει μια χαρά (σε POP3 account)! Περίεργο ίσως, αλλά είναι γεγονός!
Δεν έχω προλάβει να δώ κάτι άλλο αξιοσημείωτο... (για το Hongmi μιλάω)
Τελικά, για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, η "μόντα" με τη διπλή εγκατάσταση δεν έφτιαξε τα bugs της έκδοσης, παρά μόνο προσωρινά... Άρα ΑΚΥΡΟ, ότι έγραψα απο πάνω... Τα προβλήματα παραμένουν...
δε διαβασες καλα τι εκανα . εkana restore με wipes to backup που ειχα και μετα εγκατεστησα τη ρομ απο τη αρχη. και το μειλ μου συνεχιζει να δουλευει κανονικα εδψ και μια βδομαδα. το θεμα που εχω ειναι οτι μου κλεινει το rr3. -
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Εφόσον παραμένεις ακόμα στην 3.8 ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις την 3.10.... χανοντας όμως την εμπειρία-περιπέτεια της 3.9
From my HongMi via Tapatalk -
-
που το ξέρεις ότι θα ανέβει;
-
Ο/H Shadow έγραψε:
που το ξέρεις ότι θα ανέβει;
Σήμερα (Παρασκευή) βγαίνουν οι νέες developer roms οπότε λογικά σήμερα θα γίνονταν και το update στην εδώ ρομ.
Με 7ημερο κύκλο στα updates από xiaomi δεν υπάρχει λόγος να κάνουν συνεχώς update την ίδια rom, παίρνει αρκετό χρόνο, οπότε αν δεν υπάρχει κάποιο χοντρό πρόβλημα μαζί με την xiaomi θα γίνονται και τα υπόλοιπα updates.
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
Όποιος την βάλει, ας μας πει εντυπώσεις και εάν διορθώνονται και ποια bugs...
Sent from my HM 1SW using TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Απο την 3.9Fixed στην 3.10 δεν Θα χρειαστει factory defaults ετσι? Ειχα κανει οταν εβαλα την 3.9Fixed.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα