Ok

Κώστας
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H cy67 έγραψε:
Ο/H cy67 έγραψε:
επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει κάθε φορά που ανοίγω οθόνη κλεισίματος το τηλέφωνο είναι παγωμένο. δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή και δεν μετακινείται από τη μια οθόνη στη άλλη αν δεν πατήσω πρώτα το μεσαίο κόκκινο κουμπάκι στη βάση του τηλέφωνου.
το χειρότερο οτι μαζί με τη οθόνη μετα τη οθόνη κλεισίματος παγώνει και το τηλέφωνο που υπαρχει εκεί. Κατι που προφανώς προκαλεί σύγχυση. Η ορθή ώρα εμφανίζεται με το πάτημα του μεσαίου κόκκινου κουμπιού στη βάση του τηλεφώνου.
Έβαλα τη νέα fix. Τα πιο πανω δεν εχου διορθωθεί. Το Ίντερνετ μου φαίνεται αργό σε σχέση με τη 3.9. Το θέμα με την βελτιστοποίηση παραμένει.
Επίσης και με τη 3,11 και με τη fix βλέπω να εμφανίζεται στη οθονη του παγωμένου τηλ. μου διαφημιση. καταλαμβαίνει κανείς τι ειναι αυτο; Απο που προερχεται,πως διορθωνεται;
Dropbox - Screenshot_2014-06-19-06-39-28.png
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην cy67 ().
Ο/H efkolo έγραψε:
Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.
Ο/H cy67 έγραψε:
Ο/H efkolo έγραψε:
Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.
μπορείς να ανεβάσεις τη 3.10 στο download σε παρακαλώ φίλε;
Ο/H cas21 έγραψε:
Λοιπον η ρομ ειναι απλα καταπληκτικη.!!!!!!!!
Δοκίμασα τα παντα και ολα πανε σφαιρα και χωρις προβληματα.Τρομερη εντύπωση μου εκανε πως οταν πηγα να βαθμονομησω την πυξιδα το gps επιασε αμεσως σημα
( πειραξατε κατι?) Ακομα και το mail που δεν το δουλευω και συνήθως το σβηνω αμεσως δουλεψε μια χαρα φτιαχνοντας λογαριασμο gmail.
Antutu με ολα ανοιχτα: φουλ οθονη δυο σιμ Bluetooth και gps 16411 και χωρις εκκαθαριση ραμ. Με ολα τα πσραπανω κλειστα
Ο/H efkolo έγραψε: