[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H Arturius79 έγραψε:
Έχει ενσωματωθεί σε μενού...
- To Backup ως εφαρμογή ενσωματώθηκε στις Ρυθμίσεις => Local backups (θα γίνει διόρθωση μετάφρασης στην επόμενη Version)
- Η αναφορά των BUGs ενσωματώθηκε στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο
- To Backup ως εφαρμογή ενσωματώθηκε στις Ρυθμίσεις => Local backups (θα γίνει διόρθωση μετάφρασης στην επόμενη Version)
-
Ο/H Arturius79 έγραψε:
Έχει αφαιρεθεί από την 3.11 έκδοση και έχει πάει Ρυθμίσεις => Local backups, διάβασε σχετικά την αναφορά στο Changelog (Τρέχουσες Aλλαγές).
MIUI_ART δεν σε προλαβαίνουμε!!!"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
-
-
-
-
Πρόβλημα με το touch στην v12. Κάνει ότι θέλει μόνο του. Μέχρι και κουμπιά πατάει μόνο του. Μετά το update.
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
Ο/H pasxalis έγραψε:
Πρόβλημα με το touch στην v12. Κάνει ότι θέλει μόνο του. Μέχρι και κουμπιά πατάει μόνο του. Μετά το update.
Στάλθηκε από το MI 3W μου
δεν υπάρχει τέτοιο θέμα , κλείσε άνοιξε το κινητό σου , και φλάσαρε πάλι την rom
edit
Πάντα περνάω τις rom με Defauld εργοστασιακές ρυθμίσεις , (χάνουμε τις εφαρμογές μας)την ελέγχω και μετά επαναφέρω τις εφαρμογές μου και βλέπω αν κάποια κάνει ζημιά στο σύστημα (υπάρχουν πολλές εφαρμογές και από το play store που δεν συνεργάζονται σωστά με την rom και νομίζουμε ότι φταίει η rom,
και αν χρειασθεί κάνω full wipe
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Και εγω με την 4.6.20 δεν εχω κανενα θεμα και λειτουργει και το βιντεο
-
Ο/H Zioa έγραψε:
Miui_art μπορείς να μας ενημερώσεις ποιο πληκτρολόγιο είναι εγκαταστημένο στην rom 3.12 4.6.20 ?
Αν κάνεις default εργοστασιακές ρυθμίσεις ,θα δεις προ εγκατεστημένα τα :
Πληκτρολόγιο google και το SwiftKey( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα