Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H archiezulu έγραψε:

redmi 1s 3,12?

Δέκα μηνύματα πιο πίσω περίπου ο Admin απαντάει στο ερώτημά σου.

Oι τελευταίες ROM για το Hongmi/RedMi/RedRice 1 είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-1-GTV-3-11/#files

Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει ανάγκη να βγεί νέα ROM αφού δεν υπήρξαν αλλαγές σε σχέση με την τελευταία ROM.
  • Απ: [GTV-3.12] H 12η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Μήπως κάνει conflict με καμιά άλλη εφαρμογή? Τι να πω. Μπορείς εσύ να με βοηθήσεις αν υπάρχει και θέλεις να σου στείλω κάνα Log file ή όπως αλλιώς το λένε? Δεν μπόρεσαν βρω και client να έχει push notifications.
  • Παντως η τελευταια ROM 4.6.20 σε ΜΙ3W τρεχει μια χαρα κανενα FC και 35282 στο AnTuTu :thumbup:
  • Διαφήμιση
  • Επειδή με την 11 στο κόκκινο ρύζι έχω κάποια θέματα σκέφτομαι μέχρι να βγει η επόμενη να κάνω μια αλλαγή.Ποια έχετε να μου προτείνεται που να δουλεύει σωστά και να έχει και θέματα;
  • Πάντως και πάλι απο καθαρο φλασαρισμα και παλι ο proximity δεν θέλει να δουλέψει... μάλλον απο καμιά τουμπα θα την ακουσε!!
    Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
  • Ο/H shinig έγραψε:

Πάντως και πάλι απο καθαρο φλασαρισμα και παλι ο proximity δεν θέλει να δουλέψει... μάλλον απο καμιά τουμπα θα την ακουσε!!

Αν δεν σε κάλυψε το ποστ μου παραπάνω , το ίδιο πρόβλημα είχε και ο @barcelonistas1899
    xiaomi mi3
    ρίξε και μια ματιά στο "αισθητήρα εγγύτητας και βαθμονόμηση"
    xiaomi mi3
    και αν δεν βαριέσαι κάνε τα τεστ
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H nnbignick έγραψε:

1.Όταν κάνω κλικ για να γράψω για ψάξιμο δεν μου βγαίνει μερικές φορές το πληκτρολόγιο ''Shift key''

Φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο το SwiftKey όπως ακριβώς το βλέπεις παρακάτω.

Ο/H nnbignick έγραψε:

2. Μερικές φορές κλείνει η εφαρμογή του chrom και παράλληλα χάνω την ταπετσαρία που έχω ορίσει γίνετε μαύρη και μετά απο λίγο επανέρχεται ή έχει τύχει να εμφανιστεί η ταπετσαρία η εργοστασιακή ''σε ξύλο''

Αυτό μπορεί να στο κάνει γιατί πρέπει να κάνεις Καθαρισμό δεδομένων + διαγραφή μνήμες (Cache) για το Chrome από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές.

Ο/H nnbignick έγραψε:

3. Και κάτι που παρατήρησα με το σήμα της κινητής έχω δύο ίδιες κάρτες αλλά το σήμα διαφέρει, το ένα είναι φουλ και το άλλο μπορεί να είναι μία γραμμή ποιο κάτω.

Η πρώτη μπορεί να έχει κλειδώσει σε 3G (Χειρότερο Σήμα) και η δευτερη έτσι και αλλιώς μόνο 2g έχει = καλύτερο σήμα,,,,

Αυτό με το σήμα ΟΚ το έκανα και μόλις το άλλαξα έστρωσε το άλλο με το Chrome προχώρησα σε καθαρισμό και το παρακολουθώ.

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H nnbignick έγραψε:

1.Όταν κάνω κλικ για να γράψω για ψάξιμο δεν μου βγαίνει μερικές φορές το πληκτρολόγιο ''Shift key''

Φρόντισε να είναι ενεργοποιημένο το SwiftKey όπως ακριβώς το βλέπεις παρακάτω.

Ο/H nnbignick έγραψε:

2. Μερικές φορές κλείνει η εφαρμογή του chrom και παράλληλα χάνω την ταπετσαρία που έχω ορίσει γίνετε μαύρη και μετά απο λίγο επανέρχεται ή έχει τύχει να εμφανιστεί η ταπετσαρία η εργοστασιακή ''σε ξύλο''

Αυτό μπορεί να στο κάνει γιατί πρέπει να κάνεις Καθαρισμό δεδομένων + διαγραφή μνήμες (Cache) για το Chrome από τις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές.

Ο/H nnbignick έγραψε:

3. Και κάτι που παρατήρησα με το σήμα της κινητής έχω δύο ίδιες κάρτες αλλά το σήμα διαφέρει, το ένα είναι φουλ και το άλλο μπορεί να είναι μία γραμμή ποιο κάτω.

Η πρώτη μπορεί να έχει κλειδώσει σε 3G (Χειρότερο Σήμα) και η δευτερη έτσι και αλλιώς μόνο 2g έχει = καλύτερο σήμα,,,,

Thanks!!! :thumbup: :thumbup:

Δυστυχώς αυτό με το Chrome το συνεχίζει δεν το κλείνει την κατεβάζει, βλέπω ανοιχτή την εφαρμογή όταν πατάω το μεσαίο παρατεταμένο και άμα την ξανανοίξω με βγάζει εκεί που ήμουν.
    και το πληκτρολόγιο μία απο τα ίδια όταν πάω να γράψω μετά απο επιμονή το εμφανίζει.
    Images
    • Screenshot_2014-06-24-15-26-26.png

94,01 kB, 720×1.280, viewed 119 times
  • Διαφήμιση
  • σημερα τελειωσα μια κληση και εβαλα το κινητο στη τσεπη. βγαζοντας το μετα απο καποια ωρα για να το χρησιμοποιησω ξανα, ηταν στη οθονη που βαζεις το κωδικο για ξεκλειδωμα και πανω πανω με κοκκινα γραμματα ελεγε πρασπαθηστε ξανα μετα απο 1000 (δε θυμαμαι ακριβως παντως πιο πανω ηταν) δευτερολέπτα. μαλιστα η ενδειξη αυτη παρεμεινε ακομη και μετα απο επενεκινηση ακομη και μετα απο βγαλσιμο της μπαταριας. οταν με το καλο μηδενισε ολα καλα εβαλα τους κωδικους και ειναι οκ.
    το ερωτημα ειναι τι πατηθηκε και εγινε αυτο; δε το εχω ξαναδει.
  • Ο/H bandit650 έγραψε:

σημερα τελειωσα μια κληση και εβαλα το κινητο στη τσεπη. βγαζοντας το μετα απο καποια ωρα για να το χρησιμοποιησω ξανα, ηταν στη οθονη που βαζεις το κωδικο για ξεκλειδωμα και πανω πανω με κοκκινα γραμματα ελεγε πρασπαθηστε ξανα μετα απο 1000 (δε θυμαμαι ακριβως παντως πιο πανω ηταν) δευτερολέπτα. μαλιστα η ενδειξη αυτη παρεμεινε ακομη και μετα απο επενεκινηση ακομη και μετα απο βγαλσιμο της μπαταριας. οταν με το καλο μηδενισε ολα καλα εβαλα τους κωδικους και ειναι οκ.
    το ερωτημα ειναι τι πατηθηκε και εγινε αυτο; δε το εχω ξαναδει.

Λοιπόν θα πας στις ρυθμίσεις/οθόνη και θα ενεργοποιήσεις την αποτροπή κατά λάθος κλήσεων .
  • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H shinig έγραψε:

Πάντως και πάλι απο καθαρο φλασαρισμα και παλι ο proximity δεν θέλει να δουλέψει... μάλλον απο καμιά τουμπα θα την ακουσε!!

Αν δεν σε κάλυψε το ποστ μου παραπάνω , το ίδιο πρόβλημα είχε και ο @barcelonistas1899
    xiaomi mi3
    ρίξε και μια ματιά στο "αισθητήρα εγγύτητας και βαθμονόμηση"
    xiaomi mi3
    και αν δεν βαριέσαι κάνε τα τεστ

που βρισκεται?γιατι παταω τον κωδικο που λες αλλα δεν κανει τιποτα..
    Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην shinig ().

• καλησπέρα, μια βελτίωση ακόμα για την επόμενη έκδοση,ανέβασα και φώτο. Αν γίνεται τα γράμματα στους αριθμούς να γίνουν ελληνικά ετσι ώστε η εύρεση των ονομάτων να γίνεται πιο γρήγορα και να μην χρειάζεται να πάμε στις επαφές.Πιστεύω οτι είναι αρκετά σημαντικό και χρήσιμο.
    Ευχαριστώ.
    Images
    • Screenshot_2014-06-25-17-28-58.png

116,8 kB, 720×1.280, viewed 140 times
  • Διαφήμιση
  • @shinig
    σε ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα
    και εδώ έγινε συζήτηση απο το ποστ του @barcelonistas1899 μέχρι το τέλος της άλλης σελίδας , (είχε πρόβλημα με το προστατευτικό οθόνης ,ζελατίνα)
    xiaomi mi3
    και εδώ , κάνε τα τεστ
    Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )