Καλό είναι να βλέπετε ποσά mb είναι το αρχείο που κατεβάζεται η να το κάνετε ενα check με το winrar η με το 7zip για να δείτε εαν όλα ειναι εντάξει
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H mAthosalas έγραψε:
Αρα επειδη μού το εχει κάνει διπλή φορα,αλλά και τις δυο κατεβασα το αρχειο σχεδον αμεσα αφου ειδα οτι δημοσιευτηκε το "ROM approved"μηπως να περιμενουμε λιγο χρονικο διαστημα(πόσο;...)μετα τη δημοσιευση ε;...
Ακριβώς !!!
Στο 70% του upload, ετοιμάζω τα Post, και προχωράω στο επόμενο upload. Συνήθως θέλει περίπου 10 λεπτά να τελειώσει, αλλά εαν κάποιος με το που δει το post αρχίζει το Download, αν έχει γρήγορη σύνδεση, μπορεί να ξεπεράει το upload μου προς τον Server, και να έχει στο τέλος corrupted Zip...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Στο 70% του upload, ετοιμάζω τα Post, και προχωράω στο επόμενο upload. Συνήθως θέλει περίπου 10 λεπτά να τελειώσει, αλλά εαν κάποιος με το που δει το post αρχίζει το Download, αν έχει γρήγορη σύνδεση, μπορεί να ξεπεράει το upload μου προς τον Server, και να έχει στο τέλος corrupted Zip...
Οπότε εχω τρεις επιλογες:
1.Περιμενω λιγο παραπανω την επομενη φορα
2.Τηλεφωνώ στον πάροχο και τους ριχνω ενα κραξιμο που μου εχουνε δώκει γΛηγορη συνδεση
3.Κοιμαμαι λιγο νωριτερα τα βραδυα......Xiaomi rules
Κώστας -
-
-
Την περασα και γω στο Note μου, πανω απο την 3.13 μεσω TWRP. Προς το παρον ολα καλα
Θα δειξει στην πορεια. Ευχαριστουμε πολυΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
-
-
Οι δοκιμές είναι καλές και δείχνει να δουλεύουν σωστά.....
Ειδοποίηση μόλις βρεθεί δίκτυο...
Μόλις πατήσετε την ειδοποίηση είστε έτοιμοι για update...
Aρχίζει το download....
Κατεβάζει την ROM
Ερώτηση εάν θέλουμε Wipes κατά το Flash
Έτοιμοι για Reboot & Flash στο Recovery
Πληροφορίες για το ΟΤΑ Update...
Οι δοκιμές έγιναν σε RedMi Note...
Μόλις βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμα όλα... (υπάρχουν κάποια προβληματάκια), θα το έχετε ίσως από την επόμενη Vesrion διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές... -
την περιμένουμε με αγωνία ,
υπάρχει και η μετάφραση της εφαρμογής MiKey (κρατήθηκε η υπόσχεση)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
τα changelog που τα βρισκουμε? και ενα δευτερο ερωτημα απο τις συνεχεις αναβαθμισεις που κανουμε εχετε πει δε χρειαζεται να κανουμε wipe δεν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισουμε καποια προβληματα? γιατι δε θελω να φτασω σε σημειο να κανω wipes και αντε παλι στησιμο μετα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα