Παλι σαν αναφορα.Πηγα στις ρυθμισεις-εφαρμογες και εκανα απεγκατασταση ενημερωσεων και το εικονιδιο επανηρθε.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
-
Μην επιλέγετε Wipes (Εκαθαρίσεις)....
Η ROM που κατεβάζετε βρίσκεται στον φάκελο ΟΤΑ-Updater της Sd Card
Αν δεν μπορείτε να κάνετε αυτόματο update, χρησιμοποιήστε προσωρινά τον Updater της MIUI ή το Recovery.
Θα βγάλουμε προφανώς αύριο οδηγό για τα ΟΤΑ Updates, και μην ξεχνάτε πως είναι σε δοκιμαστική περίοδο (ΒΕΤΑ-πιλοτικό), και όλα θα διορθωθούν συλλέγοντας πληροφορίες από εσάς...
Πρέπει επείσης όσες συσκευές έχουν SD Card να είναι τοποθετημένη.
-
Το ίδιο και χωρίς να επιλέξω wipes. Δεν μου την περνάει. Λέει ότι κάνει εγκατάσταση και μετά κάνει απλά επανεκκίνηση και έχω την 15
-
Θα διορθωθούν όλα αυτά,
Δες το προηγούμενο post και κάνε το flash με τον Updater (Aναβάθμιση) της MIUI ή το Recovery... -
-
Ο/H cas21 έγραψε:
Την δευτερη φορα στον ota updater σαν να ξανακατεβασε κατι και η εγκατασταση εγινε κανονικα.
Για τα Hongmi πρέπει να γίνει μία μικρή αλλαγή στο build.prop και θα είναι εντάξει..
Η πρώτη έκδοση για ΟΤΑ είναι πιλοτική, και είναι φυσικό να υπάρξουν ορισμένα προβληματάκια.
Το καλό είναι ότι δουελεύουν σωστά οι ειδοποιήσεις, και το Download.... -
Όλα κομπλέ τώρα μέσα από το κινητό όμως. Δεν με πειράζει για τις αναβαθμίσεις από το ΟΤΑ θα γίνει και αυτό σύντομα. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
-
-
Αφού πέρασα την 3.15.0 μου ήρθε από τον ΟΤΑ ενημέρωση για μια νέα αναβάθμιση 3.15.1 κάποια ενημέρωση για το τι ακριβώς είναι αυτό;
-
Anastasis και όλοι οι φίλοι εδώ στο εξαίρετο forum πως μπορείτε να μεταφέρεται εφαρμογές στην κάρτα sd με το apk XExtStorage. (Redmi 1S: Save your Internal Storage using XExtStorage - Redmi 1/1S - MIUI Official Community) για να ελαφρώσετε το κινητό σας!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα