Καλημέρα. Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθε αναβάθμιση για 3.15.1 μέσω ΟΤΑ. Αφού αυτή έχω ήδη.
:O
Red Rice
:O
Red Rice
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H nikpro13 έγραψε:
ρε παιδια εσας τι βγαζει το προγραμμα αναγνωρισεις συσκευης?εμανα βγαζει κατι κυνεζικα γραμματα μονο,πως θα καταλαβω αν ειναι fa το τηλ?
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Και σε μένα.
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Το antifake εμένα δεν μου το έβγαλε. Βέβαια είχα περάσει πριν την αγγλική έκδοση του προγράμματος,
οπότε μήπως φταίει αυτό!?
Επίσης να ρωτήσω, υπάρχει η πιθανότητα να βγει miui έκδοση για Lenovo k900!? Αυτή που έχει η Lenovo δεν μου αρέσει και θέλω να την αλλάξω στην γυναίκα μου.
στην Ελληνική υπάρχει σαν "Αναγνώριση"
νομίζω , ούτε εδώ δεν υπάρχει ,
[WORLDWIDE COLLECTION OF MIUI PORTED ROMS][VARIOUS MODELS][550+ DEVICES] APR. 22 - Porting Team - MIUI Official Community
(εγώ μετά από πολύ ψάξιμο στο Zopo c2 , ;έβαλα την τελευταία εβδομαδιαία ,
λέει multi language , το βάζω στα Ελληνικά , αλλά βλέπω μόνο Αγγλικά)
Ο/H nikpro13 έγραψε:
ρε παιδια εσας τι βγαζει το προγραμμα αναγνωρισεις συσκευης?εμανα βγαζει κατι κυνεζικα γραμματα μονο,πως θα καταλαβω αν ειναι fa το τηλ?
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H nikpro13 έγραψε:
Αν έχεις αυτή την πράσινη οθόνη είναι οκ, αλλά και εγώ θα ήθελα να τα διαβάζω στα ελληνικά...
![]()