Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Καλημέρα και από μένα.
    Με την 3.19 στο Redmi 1S, το πρώτο που παρατήρησα είναι η χαμηλή στάθμη σήματος στο wifi. Είναι η πρώτη rom που το κάνει.
    Και κάτι τελευταίο. Όταν μεταφέρω αρχεία από την εσωτερική μνήμη στην κάρτα sd, 5 στα 10 θα καταστραφουν. Αυτό συμβαίνει και όταν μεταφέρω αρχεία από υπολογιστή στην κάρτα sd. Θυμάμαι που το είδα σε προηγούμενα ποστς αλλά δεν κατάλαβα εάν τελικά λύθηκε το θέμα ή όχι.
    υγ. 3.19 δεν μπορούσε να περαστεί από OTA updater και την εγκατέστησα με τον παραδοσιακό χειροκίνητο τρόπο μέσω του updater.

Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk
  • Ο/H tkvkp έγραψε:

Καλημέρα και από μένα.
    Με την 3.19 στο Redmi 1S, το πρώτο που παρατήρησα είναι η χαμηλή στάθμη σήματος στο wifi.

καλημέρα , Μήπως γέμισε η περιοχή με νέα router ?
    Κοίταξε τι γίνεται στο κανάλι που εκπέμπει το router σου
    play.google.com/store/apps/det…rproc.wifi.analyzer&hl=el
    αν υπάρχει συνωστισμός ,
    ρύθμισε το wifi να εκπέμπει σε κανάλι που δεν εκπέμπουν άλλα γειτονικά.

(σίγουρα δεν άλλαξες κλίση στην κεραίας , και δεν μετέφερες το router σε θέση που μεσολαβούν τοίχοι η κοντά σε κομπιούτερ....)

μήπως βγήκε Αναβάθμιση στο software του router σου ? και έτυχε τώρα ?
    Αν συμβαίνει και σε άλλους Ο.Κ.
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H SomniusX έγραψε:

βασικά μην λέμε σκέτο Wipe και κάνει κανείς Wipe all, μιλάμε μόνο για Wipe Cache και τουλάχιστον 1 φορά πριν το re-flashing είναι σωστό για καθαρά περάσματα, δικαιώματα κλπ, το μετά δεν χρειάζεται για μένα, διότι τα κάνει όλα rebuild on 1st boot!
    .

To 2o wipe (partition) δηλαδη τι αρνητικο εχει? Εγω εκανα και τα 2 πριν εγκαταστησω την 3.19.

Ο/H harvad έγραψε:

καλησπέρα, μπήκα σε recovery έκανα wipe data /factory reset και μετά update from sd card.Έλα που σταμάτησε την εγκατάσταση!!!!
    install sd card....
    installind update Android....
    set- per :some changes failed!
    installation aborted
    please continue to update your system!
    reboot κόλλησε στο mu και ...........τίποτα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ.Ξανακατέβασμα της 3.19 σε άλλη κάρτα μεταονομασία update και ξαναμανά.(Ευτυχώς η recovery λειτουργούσε καλά!Προχώρησε την εγκατάσταση πιο πολύ και ξανά σφάλμα!Rebbot και ως δια μαγείας άνοιξε!Βρήκα κανά δυό παλιές εφαρμογές του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναπέρασα άλλη μία την 3.19 αυτήν την φορά από την επιφάνεια (αναβάθμιση).Προς το παρόν τα πάει καλά που στράβωσε δεν μπορώ να καταλάβω!!

Φιλε αν προσεξες πιο πριν ειχα το ιδιο θεμα ακριβως με σενα. Εμενα μου λύθηκε το θέμα δοκιμαζοντας το περασμα της ρομ μεσω διαφορετικής sd.
  • Διαφήμιση
  • Re: [GTV-3.19] H 19η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H tkvkp έγραψε:

Καλημέρα και από μένα.
    Με την 3.19 στο Redmi 1S, το πρώτο που παρατήρησα είναι η χαμηλή στάθμη σήματος στο wifi.

καλημέρα , Μήπως γέμισε η περιοχή με νέα router ?
    Κοίταξε τι γίνεται στο κανάλι που εκπέμπει το router σου
    play.google.com/store/apps/det…rproc.wifi.analyzer&hl=el
    αν υπάρχει συνωστισμός ,
    ρύθμισε το wifi να εκπέμπει σε κανάλι που δεν εκπέμπουν άλλα γειτονικά.

(σίγουρα δεν άλλαξες κλίση στην κεραίας , και δεν μετέφερες το router σε θέση που μεσολαβούν τοίχοι η κοντά σε κομπιούτερ....)

μήπως βγήκε Αναβάθμιση στο software του router σου ? και έτυχε τώρα ?
    Αν συμβαίνει και σε άλλους Ο.Κ.

Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 5 λεπτά. Όσο διαρκεί η αναβάθμιση.
    Με τα αρχεία και την sd έχεις καμιά πρόταση;

Sent from my HM 1SW using Tapatalk
  • Έχω , άλλαξε κάρτα
    Την έχω πατήσει πολλές φορές

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περασα την 19 και το μοναδικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί το pop3 email μου στα εξερχόμενα. Ενώ οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι ίδιες με τις ρυθμίσεις που έχω σε άλλη συσκευή δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω email. Μήπως κάποιος φίλος έχει λύση;

Ο/H velissarios1 έγραψε:

Περασα την 19 και το μοναδικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί το pop3 email μου στα εξερχόμενα. Ενώ οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι ίδιες με τις ρυθμίσεις που έχω σε άλλη συσκευή δυστυχώς δεν μπορώ να στείλω email. Μήπως κάποιος φίλος έχει λύση;

Ξήλωσε τα πάντα από μειλ. Ακόμα και το Gmail και βάλτε όλα στο cloudmagic για να σωθείς.

• Διαφήμιση

Ο/H tora33 έγραψε:

Έχω , άλλαξε κάρτα

Μια κάρτα που έχει δουλέψει απροβληματιστα σε 3-4 συσκευές, γιατί εδώ να κάνει νερά; τι μπορεί να φταίει; η αλλαγή είναι το μόνο εύκολο. Και εάν η καινούργια έχει το ίδιο πρόβλημα; αλλάζοντας την, καταπολεμάς το αποτέλεσμα. Η αιτία ποια είναι!

• Ο/H tkvkp έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Έχω , άλλαξε κάρτα

Μια κάρτα που έχει δουλέψει απροβληματιστα σε 3-4 συσκευές, γιατί εδώ να κάνει νερά; τι μπορεί να φταίει; η αλλαγή είναι το μόνο εύκολο. Και εάν η καινούργια έχει το ίδιο πρόβλημα; αλλάζοντας την, καταπολεμάς το αποτέλεσμα. Η αιτία ποια είναι!

κάνε έλεγχο σφαλμάτων της κάρτας , για να διορθώσει τυχόν λάθη

• Ο/H harvad έγραψε:καλησπέρα, μπήκα σε recovery έκανα wipe data /factory reset και μετά update from sd card.Έλα που σταμάτησε την εγκατάσταση!!!!
    (install sd card....
    installind update Android....
    set- per :some changes failed!
    installation aborted
    please continue to update your system!
    reboot κόλλησε στο mu και ...........τίποτα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ.Ξανακατέβασμα της 3.19 σε άλλη κάρτα μεταονομασία update και ξαναμανά.(Ευτυχώς ηrecovery λειτουργούσε καλά!Προχώρησε την εγκατάσταση πιο πολύ και ξανά σφάλμα!Rebbot και ως δια μαγείας άνοιξε!Βρήκα κανά δυό παλιές εφαρμογές του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξαναπέρασα άλλη μία την 3.19 αυτήν την φορά από την επιφάνεια (αναβάθμιση).Προς το παρόν τα πάει καλά που στράβωσε δεν μπορώ να καταλάβω!!)

Φιλε αν προσεξες πιο πριν ειχα το ιδιο θεμα ακριβως με σενα. Εμενα μου λύθηκε το θέμα δοκιμαζοντας το περασμα της ρομ μεσω διαφορετικής sd.

Hatebreeder 13 εσύ δεν το πρόσεξες, κάρτα άλλαξα,αλλά δεν φταίει δυστυχώς η κάρτα!! Τo θέμα είναι recvery η rom.
  • Έχει κάποιος καμία λύση για το εσωτερικο αποθηκευτικό χώρο; στο κινητό δε Έχω ούτε τραγούδια ούτε ταινίες παρά ελάχιστες εφαρμογές σε σχέση με άλλους. Και το αποτέλεσμα είναι Αυτό που φαίνεται Στη φωτογραφία
    Images
    • Screenshot_2014-08-10-19-06-08.png

146,7 kB, 720×1.280, viewed 140 times
    • 0af657935806a7da006f0b8e24f2020b4a0a5d63.jpg

154,87 kB, 720×1.280, viewed 126 times
  • Διαφήμιση
  • Και σε μένα η αναβάθμιση δεν ήρθε μέσω OTA και την έβαλα με τον κλασικό τρόπο αν και άλλαξε το μενού μέσω volume + up. Πάντως τα κατάφερα και την επόμενη αναβάθμιση θα την κάνω αφού κάνω wipe.