[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Νομιζω οτι δεν λαμβανουμε ουτε μπορουμε να στειλουμε mail Mi-3W
-
καλημερα παιδια εχω ενα θεμα δεν μπορω να κατεβασω τραγουδια απο κανενα mb3 downloader μολης μου βγαζει το τραγουδι κ παταω για κατεβασμα με πεταει εξω,κ μηλαμε εχω προσπαθησει με πανω 10 απο διαφορετικους mb3
-
To 90% των MP3 Downloader είναι SPAM Software με κακές επιπτώσεις στα προσωπικά δεδομένα της συσκευής σου.
Προφανώς για να δουλέψουν πρέπει να κάνεις Trust (εμπιστεύομαι) την εφαρμογή από την Ασφάλεια => Δικαιώματα => Διαχείριση δικαιωμάτων εφαρμογών. -
μόνο TubeMate ως τώρα έχει φανεί άξιο και σταθερό στην αξία του για κατέβασμα τραγουδιών και μετά με τον converter μετατροπή τους..
ένα σαν το MusicBox που έχει το iOS με Jailbreak υπάρχει, έτσι απλό εύκολο και να δουλεύει (επιλογή ποιότητας, και άλλα!?)
πηγή Music Box - any music for free on your iOS-device
και πληροφορίες Jailbreak - HOW TO GET FREE MUSIC | MUSIC BOX | Se7enSins Gaming CommunityΑΓΟΡΑΣΤΕ MI CREDITS ΜΕ PAYPAL
Mi3W (cancro) All CM11/AOSP Rom+Mirrors
Moderator, Μεταφραστής Ελληνικής Rom & υπεύθυνος γραφικών.
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πολλές φορές εξαφανίζεται η Επιλ. για προγραμματιστές από τις ρυθμίσεις και το επαναφέρω από το ρυθμίσεις - εφαρμογές -ρυθμίσεις εκκαθάριση δεδομένων.
Είναι κάτι φυσιολογικό ή πρόβλημα της beta rom να μην ανησυχώ?
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ισχύει το συγκεκριμένο issue. -
-
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πολλές φορές εξαφανίζεται η Επιλ. για προγραμματιστές από τις ρυθμίσεις και το επαναφέρω από το ρυθμίσεις - εφαρμογές -ρυθμίσεις εκκαθάριση δεδομένων.
Είναι κάτι φυσιολογικό ή πρόβλημα της beta rom να μην ανησυχώ?
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ισχύει το συγκεκριμένο issue.
Επίσης και σε σένα συμβαίνει...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την έκδοση KitKat του Android? Δεν είμαι και πολύ γνώστης του αντικειμένου αλλά γιατι αργεί τόσο πολυ η αναβάθμιση των τηλεφώνων της XIAOMI? Άλλες εταιρείες με όχι και τόσο μεγάλο όνομα προσφέρουν το ΚΚ εδώ και μήνες! Μέχρι να το βγάλει για όλα τα μοντέλα θα έχει βγει καινούριο λειρουργικό(Milka? Sokofreta?)
-
Ισως θα έπρεπε να αναλάβει ο Παυλίδης να βγάζει τις ROM (LACTA)...
Πάω να πάρω μία σοκολάτα γιατί μου έπεσαν τα σάλια... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα