Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Μου παρουσιάζει κολλήματα πχ μπροστινή κάμερα στο σκαιπ. Δεν εμφανίζει πόσο της εκατό στην μπαταρία δεν έχει μίντια πλειρ όπως πριν..το ιντερφεις δεν μου αρέσει γενικά και η μπαταρία πέφτει γρήγορα.. Αυτά είναι απόψεις βέβαια από το καθένα.. Σε άλλους αρέσει. Επικοινώνησα με vickmall και αύριο θα μου στείλουν λινκ με ροοτ πλειστορ.. Και ελπίζω να κάνω δουλειά. Αλλιώς μένω όπως έχει..
  • Ο/H mass22 έγραψε:

Μου παρουσιάζει κολλήματα πχ μπροστινή κάμερα στο σκαιπ. Δεν εμφανίζει πόσο της εκατό στην μπαταρία δεν έχει μίντια πλειρ όπως πριν..το ιντερφεις δεν μου αρέσει γενικά και η μπαταρία πέφτει γρήγορα.. Αυτά είναι απόψεις βέβαια από το καθένα.. Σε άλλους αρέσει. Επικοινώνησα με vickmall και αύριο θα μου στείλουν λινκ με ροοτ πλειστορ.. Και ελπίζω να κάνω δουλειά. Αλλιώς μένω όπως έχει..

Αν βάλεις αυτήν την Ελληνική
    xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA-Full-Rom/
    θα είσαι όπως παλιά
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
  • κατεβαζω αυτο και πιστευω να εχει ροοτ playstore ελληνικα κτλ... MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Forum απλα πριν την βαλω πρεπει να κανω wipe?
    να την ονομασω και αυτην σε update?
  • εχω την τελαιυταια 4.9.26λοιπον εντοπισα αν προβλημα ..ενω ειχα ολο το βραδυ στο ρευμα για να φορτηση ,το πρωι ενω το ειχα στην τσεπη μου το ενιοθα ζεστο σαν να δουλεθει 100% και σε 2 ορεσ βλεπω την μπαταρια να ειναι σχεδον αδεια ..το εκανα επανεκκινιση και σταματισε αυτη η κατιφορα και αντεξε το υπολιπο τισ ημερας ...τι φταιει ?,η ρομ ?..ειναι δευτερη φορα που συνβαινει αυτο και μαλλιστα για προτη φορα βλεπω οτι η ελευθερη ραμ ειναι 400 μβ ενω ως τωρα ηταν το πολυ 270μβ ελευθερα
  • Ο/H mass22 έγραψε:

κατεβαζω αυτο και πιστευω να εχει ροοτ playstore ελληνικα κτλ... MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Forum απλα πριν την βαλω πρεπει να κανω wipe?

η πρώτη έχει Αγγλικά-Κινέζικα , δεν έχει playstore , μετά επιλέγεις να είσαι root
    η δεύτερη έχει playstore , επιλέγεις μετά να είσαι root , νομίζω έχει Ελληνικά η τα βασικά ,
    ναι στα wipes, είναι άλλη rom
    όχι δεν την μετονομάζεις μιας και έχεις την Ελληνική rom

• Ο/H xariscd έγραψε:

εχω την τελαιυταια 4.9.26λοιπον εντοπισα αν προβλημα ..ενω ειχα ολο το βραδυ στο ρευμα για να φορτηση ,το πρωι ενω το ειχα στην τσεπη μου το ενιοθα ζεστο σαν να δουλεθει 100% και σε 2 ορεσ βλεπω την μπαταρια να ειναι σχεδον αδεια ..το εκανα επανεκκινιση και σταματισε αυτη η κατιφορα και αντεξε το υπολιπο τισ ημερας ...τι φταιει ?,η ρομ ?..ειναι δευτερη φορα που συνβαινει αυτο και μαλλιστα για προτη φορα βλεπω οτι η ελευθερη ραμ ειναι 400 μβ ενω ως τωρα ηταν το πολυ 270μβ ελευθερα

όντως η 4.9.26 έχει μέχρι στιγμής την καλύτερη διαχείριση μνήμης αλλά είναι ενεργοβόρα. Με το ζόρι κρατούσε, σε μένα τουλάχιστον μια μέρα.
    Γιατί δεν βάζεις την επόμενη 4.9.30 που αφήνει μεν λιγότερη μνήμη ελεύθερη αλλά καταναλώνει πολύ λιγότερη μπαταρία.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H xariscd έγραψε:

εχω την τελαιυταια 4.9.26λοιπον εντοπισα αν προβλημα ..ενω ειχα ολο το βραδυ στο ρευμα για να φορτηση ,το πρωι ενω το ειχα στην τσεπη μου το ενιοθα ζεστο σαν να δουλεθει 100% και σε 2 ορεσ βλεπω την μπαταρια να ειναι σχεδον αδεια ..το εκανα επανεκκινιση και σταματισε αυτη η κατιφορα και αντεξε το υπολιπο τισ ημερας ...τι φταιει ?,η ρομ ?..ειναι δευτερη φορα που συνβαινει αυτο και μαλλιστα για προτη φορα βλεπω οτι η ελευθερη ραμ ειναι 400 μβ ενω ως τωρα ηταν το πολυ 270μβ ελευθερα

Καμία φορά μπορεί να κολλήσει καμία εφαρμογή στο background και να σου φάει όλη την μπαταρία και εσύ να ψάχνεσαι. Για αυτό τρέχω το clean master για τις εφαρμογές 1-2 φορές την ημέρα από το widget και μου κλείνει όλες τις άχρηστες εφαρμογές.
  • Ο/H xariscd έγραψε:

Παρομοιο προβλημα με ενδειξη μπαταριας ,shutdown κτλ είχα και εγω στα καλά καθούμενα..μάλιστα αφου κατεβασα και ετρεξα battery life repair ( ολα οκ τα βρηκε) & calibration με υποδειγματική ολονύχτια φόρτιση 100%, το ξαναέκανε την επομένη ..
    Xiaomi Redmi / Hongmi 1s : Σελίδα 165 :: myphone forum

Ο/H sothatz έγραψε:

Ο/H xariscd έγραψε:

όντως η 4.9.26 έχει μέχρι στιγμής την καλύτερη διαχείριση μνήμης αλλά είναι ενεργοβόρα. Με το ζόρι κρατούσε, σε μένα τουλάχιστον μια μέρα.
    Γιατί δεν βάζεις την επόμενη 4.9.30 που αφήνει μεν λιγότερη μνήμη ελεύθερη αλλά καταναλώνει πολύ λιγότερη μπαταρία.

Δεν υπάρχει 4.9.30 για το 1s,έτσι δεν ειναι ?
    Red Hot Chili Peppers
  • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H mass22 έγραψε:

κατεβαζω αυτο και πιστευω να εχει ροοτ playstore ελληνικα κτλ... MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - MIUI Official Forum απλα πριν την βαλω πρεπει να κανω wipe?

η πρώτη έχει Αγγλικά-Κινέζικα , δεν έχει playstore , μετά επιλέγεις να είσαι root
    η δεύτερη έχει playstore , επιλέγεις μετά να είσαι root , νομίζω έχει Ελληνικά η τα βασικά ,
    ναι στα wipes, είναι άλλη rom
    όχι δεν την μετονομάζεις μιας και έχεις την Ελληνική rom

με τα πολλα μου απαντησαν απο vickmall δεν γινεται να μου δωσουν την ρομ εγω δεν κανω κατι αλλο τελικα..θα μεινω ελληνικη δεν πειραζει..απλα επειδη σπιτι ο υπολογιστης ειναι 15 ετων μονο ιντερνετ μπαινω οταν βγαινουν νεες ανανεωσεις για την ελληνικη μπορω να τις κανω μεσο updater χωρις να συνδεω το κινητο στον υπολογιστη(γιατι δεν το εντοπιζει με τπτ) να της περναω στην sd recovery mode κτλ?..μπορω απευθειας απο εκει που λεει ota updater η απο την αναβαθμιση?τωρα εχω την τελευταια ελληνικη4,10,5
  • Ο/H mass22 έγραψε:

με τα πολλα μου απαντησαν απο vickmall δεν γινεται να μου δωσουν την ρομ εγω δεν κανω κατι αλλο τελικα..θα μεινω ελληνικη δεν πειραζει..
    απλα επειδη σπιτι ο υπολογιστης ειναι 15 ετων μονο ιντερνετ μπαινω
    1.οταν βγαινουν νεες ανανεωσεις για την ελληνικη μπορω να τις κανω μεσο updater χωρις να συνδεω το κινητο στον υπολογιστη(γιατι δεν το εντοπιζει με τπτ) να της περναω στην sd recovery mode κτλ?..
    2 μπορω απευθειας απο εκει που λεει ota updater η απο την αναβαθμιση?τωρα εχω την τελευταια ελληνικη4,10,5

1. ναι , θα σου έρχεται αυτόματα ενημέρωση στην notification bar
    2. απ όπου θέλεις

• Διαφήμιση
  • Καλημέρα και από εμένα, καινούριος στην παρέα και από θέμα forum και από θέμα κινέζικου κινητού/android (για πολλά χρόνια iphone 3gs).
    Μπράβο για την τρομερή δουλειά σας και καλή συνέχεια.
    Λοιπόν, πήρα στα χέρια μου πριν λίγες μέρες το Μi3 και φυσικά του πέρασα την 4.9.26.
    2-3 απορίες/παρατηρήσεις σαν καινούριος (δεν ξέρω αν είναι και το σωστό topic που ρωτάω).
    1. Η ώρα στην κεντρική οθόνη είναι λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε στα δεξιά. Κόβει λίγο το 2ο λεπτό και δεν φαίνεται όλο.
    2. Επιλογή στις επαφές να φαίνονται πρώτα με το επίθετο δεν έχει;
    3. Μου έβγαλε από το OTA νέο version 4.10.5; Προχωράω κανονικά σε update και όλα εντάξει; Χρειάζεται swipe ή όχι σε κάθε update; (βλακεία ερώτηση, αλλά μιας και μαθαίνω τώρα πρέπει να γίνει για να είμαι καλυμμένος) ^^