[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Thank you both !
-
Στο mi3w στο recovery οταν λέει system 2 active σημαίνει να το κάνω active ή είναι ήδη. Δηλαδή αυτό που γράφει active είναι και το άλλο αν θέλω το κάνω(ίσος για dual boot) λέμε τώρα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Στην έκδοση 4.10.17 δεν ξεπερνούσε τα 36.000 έστειλα μνμ στην xiaomi και μου έστειλε την 5εκδοση 4.3.1.4android 4.3.. Έβαλα και φωτός για όσους λέγανε οτι στην 5ηβαθμολογια θα ηταν μικρή επειδή δεν είναικκιτ κατ κτλ.. Να σημειωσω και στις 2εκδοσεις είχα φουλ μπαταρία και ίδια προγράμματα εγκατεστημένα.. Η διαχείρηση μνήμης στην 5και η μπαταρία είναι τέλεια μακάρι η φουλ 6να γίνει έτσι..
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Στην έκδοση 4.10.17 δεν ξεπερνούσε τα 36.000 έστειλα μνμ στην xiaomi και μου έστειλε την 5εκδοση 4.3.1.4android 4.3.. Έβαλα και φωτός για όσους λέγανε οτι στην 5ηβαθμολογια θα ηταν μικρή επειδή δεν είναικκιτ κατ κτλ.. Να σημειωσω και στις 2εκδοσεις είχα φουλ μπαταρία και ίδια προγράμματα εγκατεστημένα.. Η διαχείρηση μνήμης στην 5και η μπαταρία είναι τέλεια μακάρι η φουλ 6να γίνει έτσι..
« μπορεις να στειλεις μνμ στη Xiaomi και να σου στειλει πισω οποια ρομ θες ; »Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
καλημερα παιδια γιατι σε αρκετες εφαρμογες δεν μου ρχονται ειδοπησεις???ενω ειναι ολλα ενεργοποιημενα????
-
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
Ο/H mass22 έγραψε:
« μπορεις να στειλεις μνμ στη Xiaomi και να σου στειλει πισω οποια ρομ θες ; »
ναι μιλησα μεσο skype με vickmall που ειχα αγορασει το κινητο..ειδαν οτι ειμαι οντως πελατης..και την επομενη μερα μου εστειλαν την ρομ αφου τους ειχα πει οτι θελω την ποιο σταθερη και ελαφρια..οκ δεν ειναι τοσο ομορφη οσο η 6..αλλα..πεταει..εχει ολες τις γλωσσες* -
Καλησπέρα και από εμένα. Μπράβο καταρχάς στα παιδιά για την δουλεία τους. Εγώ έκανα μετάβαση από MIUI v5 σε v6 απευθείας μιας και ήμουν ευχαριστημένος.
Θα ήθελα να αναφέρω και εγώ μερικά από τα προβληματάκια που βρήκα.
1. Το είδα και εγώ ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο της κάμερας έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι οτι θα φτιαχτεί ή κολλήσαμε με αυτό προς το παρόν;
2. Δεν εμφανίζει στη γραμμή ειδοποιήσεων ούτε το GPS όταν είναι ενεργοποιημένο αλλά ούτε και το ξυπνητήρι. βασικό πρόβλημα.
3. Δεν ανοίγει τις φούσκες του Messenger (facebook). Ακόμα ποιο βασικό
4. Που είναι το γρήγορο μενού (κλήσεις,sms,κάμερα) στην οθόνη κλειδώματος αλλά και η αναπαραγωγή μουσικής η οποία πριν έμπαινε με το διπλό κτύπημα στο κέντρο;;;
Προς το παρόν αυτά έχω βρει. -
Πειραματιζόμουν και έκανα το εξής format και στο system 1, 2 ενώ δεν κράτησα back up. Τι κανω τώρα?
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι την 4.10.17 GTV ως rar στο τηλέφωνο αλλά μετά το mount usb storage τι κάνω? Ακολούθησα τον τρίτο τρόπο πέρασα την αγγλοκινέζική και τ'ωρα την δική μας. Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα