Δεν νομίζω...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Καλησπερα
θα ηθελα μια βοηθεια πηρα σημερα στα χερια μου το Mi4 , εκανα login στο mi account με τα στοιχεια που ειχα και ειμουν στο mi2 αλλα μετα το login μου εμφανιζει ενα μηνυμα και λεει "εισαγεται τον κωδικο επαληθευσης απο την γεννητρια"
τι ειναι αυτο και που το βρισκω ;
Ακυρο. το βρηκα. επρεπε να απενεργοποιησω το mi security tokenΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην prekasg ().
-
Καλημέρα σε όλους. Είμαι 2 μέρες στην stable 3.9.0 και έχω να πω μόνο καλά.
Πολύ σταθερή, κανένα πρόβλημα με ram και πολύ smooth. Ειδικά στην αίσθηση αφής εκπλήσσομαι που συνεχώς βελτιώνεται η κινητάρα μας.
Βέβαια κατ'εμέ είναι πολύ άδικο να την συγκρίνουμε με την developer rom γιατί ακριβώς η μία είναι rom που δοκιμάζει νέα πράγματα και η άλλη είναι αυτή που έχει ενσωματώσει ότι αποδεικνύεται αρκετά καλό.
Το ζήτημα είναι ότι πλέον με την stable η πλατιά μάζα των χρηστών χάνουν σταδιακά το ενδιαφέρον τους για τις developer και πηγαίνουν σε σίγουρες λύσεις ενώ παραμένουν οι πιο "πωρωμένοι" να δουλεύουν για να βελτιώσουν την κατάσταση (κοινώς να τραβάνε κουπί). Όπως και να έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινότητα είναι απαραίτητο. -
Δεν δουλεύει το τηλεχειριστηριο στην τελευταία ρομ... Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες αλλά τίποτα.. Έχω κάνει και εκκαθάριση δεδομένων... Αλλά τίποτα πάλι..Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Επίσης αυτό το έχει δει κάποιος!?
Εργάσιμες ημέρες στο ρολόι - Εργάσιμες ημέρες στο ρολόι
Παραλίγο να την πατήσω άσχημα αυτές τις ημέρες που έχουν αργία οι κινέζοι και να μην ξυπνήσω σωστά το πρωί να πάω στη δουλειά μου....!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
για το τηλεχειριστηριο υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη να δουλευει ή να εχει μονο αγγλικα χωρις κινεζικα ;
SOS ... το κινητο φορτιζε και εκει που χαζευα ξαφνικα reboot και κολλησε ετσι !! απο πισω ζεματαγε ! εβγαλα αμεσως το ρευμα εχει πεσει η θερμοκρασια αλλα το κινητο νεκρο ... τι εγινε ;;;;
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην prekasg ().
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Επίσης αυτό το έχει δει κάποιος!?
Εργάσιμες ημέρες στο ρολόι - Εργάσιμες ημέρες στο ρολόι
Παραλίγο να την πατήσω άσχημα αυτές τις ημέρες που έχουν αργία οι κινέζοι και να μην ξυπνήσω σωστά το πρωί να πάω στη δουλειά μου....!
Σωστός δεν το είχα προσέξει απλά απο τύχη βάζω πάντα το ξυπνητήρι με προσαρμογή στις ημέρες ευτυχώς! -
Ο/H prekasg έγραψε:
για το τηλεχειριστηριο υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη να δουλευει ή να εχει μονο αγγλικα χωρις κινεζικα ;
SOS ... το κινητο φορτιζε και εκει που χαζευα ξαφνικα reboot και κολλησε ετσι !! απο πισω ζεματαγε ! εβγαλα αμεσως το ρευμα εχει πεσει η θερμοκρασια αλλα το κινητο νεκρο ... τι εγινε ;;;;
Κλείσε το κινητό με παρατεταμένο πάτημα του on/off κουμπιού και μετά άνοιξε το πάλι. Εαν σου ξανακολλήσει τότε κλειστο ξανά με τον ίδιο τρόπο και μπες στο recovery πιέζοντας το on/off και το volume up μαζί. Μόλις μπείς κάνε ένα wipe cache και ένα wipe dalvik cache και κάνε ξανά reboot.
Εαν πάλι δεν ανοίξει τότε μπες πάλι στο recovery και άλλαξε απο system 1 ή 2 αναλόγως σε ποιό είσαι σε 2 ή 1 αντίστοιχα.
Με το που θα γίνει το reboot κατέβασε πάλι τη ROM, πέρασε την στη συσκευή σου και κάντην flash ξανα, είτε μέσω του updater είτε μέσω recovery. -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Δεν δουλεύει το τηλεχειριστηριο στην τελευταία ρομ... Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες αλλά τίποτα.. Έχω κάνει και εκκαθάριση δεδομένων... Αλλά τίποτα πάλι..
σε εμενα δουλευει κανονικα το τηλεχειριστηριο. -
Καλημέρα παιδιά,
εδω και αρκετο καιρο δεν λειτουργεί το explorer μου αλλα δεν το χρειαστηκα ολο αυτο το καιρο κ δεν εψαξα για λυση. Τωρα ομως που θελω να περάσω καινουρια Ρομ την 5,2,13 , οταν παω στον updater και παταω να ψαξω χειροκινητα για κατεβασμενες ρομ κρασαρει. Τι μπορω να κανω?
Αν παω απο recovery mode , και διαλεξω απο κει install zip θα περαστει η καινουρια ρομ? Αυτο δοκιμαζω τωρα.Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Ο/H Maronbil έγραψε:
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Δεν δουλεύει το τηλεχειριστηριο στην τελευταία ρομ... Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες αλλά τίποτα.. Έχω κάνει και εκκαθάριση δεδομένων... Αλλά τίποτα πάλι..
σε εμενα δουλευει κανονικα το τηλεχειριστηριο.
Την έσβησα και την ξαναπερασα αλλά πάλι τα ίδια...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα