συγνώμη , για το mi3w μιλάω .
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν και είναι λίγο off topic αυτό που θα γράψω, το γράφω εδώ για να το δούνε περισσότεροι...έχει διαγωνισμό φωτογραφίας στο αγγλικό MIUI. Όποιος θέλει ας πάρει μέρος, έχει καλά δωράκια (Xiaomi Bluetooth Speaker, Xiaomi Phone Camera Lens, Xiaomi Portable WiFi (8GB) Black) . Πήρα και εγώ, οπότε όποιος θέλει ας με ψηφίσει. Εννοείται και να αλληλοψηφιστούμε....
Διαγωνισμός: en.miui.com/thread-84881-1-1.html
Εγώ: [Mi & Me 2014] Relaxing..... - Album - Xiaomi MIUI Official Forum
Τέλος off topic.
Μόλις πήρες μία ψήφο από μένα. Καλή επιτυχία. -
Άντε.Τσάκωσε και άλλη μία.
-
Παιδια αυτή η ρομ σέρνεται πολλα κολλήματα κακή διαχείριση... Τοσο πολύ μου την έσπασε.
και έβαλα την stable χθες βράδυ για πρώτη φορά μετά από 9μηνες πού εχω το εργαλείο. Παιδια φοβερη χωρίς κολλήματα του lounger πολύ χωρος ελεύθερος η μπαταρία σε λογικα πλαισια. Αν και ήμουν οπαδός της εβδομαδιαίας με την stable αλλαξα γνώμη!!! Χαίρομαι το κινητο μου!!! Και ας κανονησουν η κινεζη να προσέχουν τη ρομ βγάζουν... Και μπράβο στα παιδια εδω που δουλεύουν για εμας για να έχουμε όσο πιο λειτουργικό κινητο γίνεται!!! Ευχαριστούμε!! -
Δεν έχεις άδικο.
Απλά υπάρχουν και πάρα πολύ καλές εβδομαδιαίες κατά καιρούς,απλά οι δυο-τρείς τελευταίες είναι για κλάματα...
Πάντως περιμένω την αυριανή που λογικά θα έχει πολύ πράμα και μάλλον πολλές διορθώσεις. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν και είναι λίγο off topic αυτό που θα γράψω, το γράφω εδώ για να το δούνε περισσότεροι...έχει διαγωνισμό φωτογραφίας στο αγγλικό MIUI. Όποιος θέλει ας πάρει μέρος, έχει καλά δωράκια (Xiaomi Bluetooth Speaker, Xiaomi Phone Camera Lens, Xiaomi Portable WiFi (8GB) Black) . Πήρα και εγώ, οπότε όποιος θέλει ας με ψηφίσει. Εννοείται και να αλληλοψηφιστούμε....
Διαγωνισμός: en.miui.com/thread-84881-1-1.html
Εγώ: [Mi & Me 2014] Relaxing..... - Album - Xiaomi MIUI Official Forum
Τέλος off topic.
Μόλις πήρες μία ψήφο από μένα. Καλή επιτυχία.
και απο μενα μια jonkotro -
Καλημέρα. με βγάζει ανά τακτά διαστήματα το παρακάτω μήνυμα : η σύνδεση δικτύου δεν είναι διαθέσιμη.Δοκιμάστε αργότερα. Πως διορθώνεται?
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Για ποιο δίκτυο μιλάς @spideman3?
Έλα ντε και εγώ αυτό αναρωτιέμαι τι εννοεί ο καλλιτέχνης? -
-
Ο/H dimitris. έγραψε:
Παιδιά πρέπει κάποια εφαρμογή να θέλει Internet να προσπαθεί κάτι να κάνει (μάλλον update) κάτι και να μην μπορεί και να πετάει αυτό το μήνυμα.... Και μένα μου το κάνει..
Δεν το νομίζω συνέχεια είμαι στο inteneτ. Το μήνυμα το βγάζει από την 5.2.6 αλλά και με την stable που την είχα για 10 ημέρες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα