Φίλε μου μετά την kitkat όλα τα recovery μπαίνουν μόνο με fastboot.Ο/H spirosmeg έγραψε:
Δεν εχει αφαιρεθεί η rom εγώ την κατέβασα κανονικά τώρα μόλις αναβάθμισα την Smiui 4.4.4 που είχα, και θα ανυπομονώ την δικιά μας GTV βεβαια?
Gapps θα περάσω αυτά απο εδώ: [GAPPS][2015-04-04] Google Apps Minimal Edit⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums
ΠΡΟΣΟΧΗ
Δυστηχως μολις ανακαλυψα οτι εχασα την CWM recovery και δεν ξαναπερνάει με τιποτα ουτε αυτη αλλα ΟΥΤΕ και η TWRP θέλουν αναβάθμιση...
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Ο/H littlejohngr έγραψε:
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Ο/H panokato1096 έγραψε:
Εγώ έχω πρόβλημα με το redmin note 3g δεν μου ανοίγει τα δεδομένα καθόλου, ενώ δείχνει ότι εχουν ενεργοποιηθεί δεν εχω καμία ενδειξη στη μπαρα επανω εκει που δειχνει το σημα του κινητου αλλα οθτε εχω προσβαση στο διαδυκτιο. τωρα θα προσπαθήσω να βαλω τις ρυθμισεις της Vodafone που δινουν από το site τους και ελπιζω να είναι αυτό το πρόβλημα μονο.
Ο/H panokato1096 έγραψε:
εβαλα άλλη καρτα Vodafone και ανοιγουν τα δεδομενα κανονικα... μηπως φταει που την σιμ την ειχα μεσα στο κινητο όταν εκανα την εγκατασταση ??
ακομα και με τις σωστες ρυθμίσεις δε δουλευει, εκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων χωρις τις σιμ και την ξαναεβαλα και παλι τιποτα. Πρόβλημα της ρομ δεν είναι σιγουρα αφου ανοιγουν με άλλη μεσα. ενώ στη ν5 δουλευε τωρα στη ν6 δεν δουλευει και στη ν6 δουλευει αυτή που δεν δουλευε στη ν5.
Σχετικα με αυτό το πρόβλημα πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις του δικτύου και να επιλέξεις μόνος σου το δίκτυο δεν το κανει αυτόματα το είχα και εγώ αυτό χθες και έτσι το έλυσα.
το δοκιμασα να αλλαξω το APΝ, δοκιμασα και το default αλλα και παλι τιποτα... στειλε μου σε μηνυμα τη διαδικασια που ακολουθησες και ο θεος βοηθος να φταιξει γιατι εχω 4 GB σε αυτη την καρτα καθε μηνα και μου ειναι αχρηστα πλεον αμα δε λειτουργει...Ευχαριστω εκ τον προτερων και μακαρι να δουλεψει.
Λοιπον σε πρωτη φαση πας στις ρυθμίσεις>πληροφορίες sim>πρωτιμομενος τύπος δικτύου>προτιμηστε δίκτυα 3G
Έπειτα στις ρυθμίσεις πάλι>κέντρο ασφαλείας>κλικαρεις το πρόσβαση στο ίντερνετ να ενεργοποιηθεί
Μετα παλι στο κεντρο ασφαλείας λίγο πιο κάτω λέει χρηση δεδομένων>ρυθμίσεις το όριο δεδομένων και λίγο πιο κάτω κλικαρεις ναι στα δεδομένα παρασκηνίου. Και εισαι έτοιμος,τουλάχιστον αυτά εκανα εγώ και λειτούργησαν όλα.Ελπιζω να βοήθησαν. -
Ο/H mv_best έγραψε:
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Δεν εχει αφαιρεθεί η rom εγώ την κατέβασα κανονικά τώρα μόλις αναβάθμισα την Smiui 4.4.4 που είχα, και θα ανυπομονώ την δικιά μας GTV βεβαια?
Gapps θα περάσω αυτά απο εδώ: [GAPPS][2015-04-04] Google Apps Minimal Edit⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums
ΠΡΟΣΟΧΗ
Δυστηχως μολις ανακαλυψα οτι εχασα την CWM recovery και δεν ξαναπερνάει με τιποτα ουτε αυτη αλλα ΟΥΤΕ και η TWRP θέλουν αναβάθμιση...
Καλημερα και σ'ευχαριστω για την απαντηση σου εχω δοκιμασει και με fastboot ενοητε με οδηγο απο εδω:
[ HOW TO ] Install custom recovery via fastboot mode! - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
και απο εδω: TWRP 2.7.0.0 Recovery with True Dual Boot support for MI 2S - Xiaomi Mi 2/2S/2A - Xiaomi MIUI Official Forum
ΑΛΛΑ δεν περναει καμια τους...
Xiaomi 13 -
Φιλε μου μπες εδω Dev-Host - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service και κατεβασε το 2.8.5.0 .Ειναι μονο για το mi2s αυτα.Δεν στο περναει γιατι απο την lollipop δεν υποστηριζεται το tdb και θελει τις νεοτερες εκδοσεις του TWRP.Ακολουθησε μετα την ιδια διαδικασια με fastboot και θα εισαι οκ.Απλα μολις κανεις εγκατασταση κλεισε το τηλεφωνο,μην κανεις reboot γιατι αν ξαναμπει στη rom η MIUI ξαναβαζει απο πανω το recovery.Μολις το κλεισεις μπες στο recovery παλι και θα δεις οτι εχεις TwRp.Μετα εισαι οκ
-
Καλημερα αν και ειμαι απο κινητο. Αυτο με το fastbot ισχυει και για το δικο μου κινητο οταν παω σε v6;γιατι την εβαλα εχθες για δοκιμαστικο ασχετο που ξαναγυρισα σε v5 και ειδα με την v6 εμπαινα σε recovery στην twpr καλα το γραφω;αληθεια εχει βγει καινουργια εκδοση αυτηνης;
-
Ο/H mv_best έγραψε:
Φιλε μου μπες εδω Dev-Host - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service και κατεβασε το 2.8.5.0 .Ειναι μονο για το mi2s αυτα.Δεν στο περναει γιατι απο την lollipop δεν υποστηριζεται το tdb και θελει τις νεοτερες εκδοσεις του TWRP.Ακολουθησε μετα την ιδια διαδικασια με fastboot και θα εισαι οκ.Απλα μολις κανεις εγκατασταση κλεισε το τηλεφωνο,μην κανεις reboot γιατι αν ξαναμπει στη rom η MIUI ξαναβαζει απο πανω το recovery.Μολις το κλεισεις μπες στο recovery παλι και θα δεις οτι εχεις TwRp.Μετα εισαι οκ
Σ΄ευχαριστω και πάλι πραγματι την περασε την τελευταια TWRP φοβερη αλλα δεν βλεπω να υποστηριζει trueboot για εκκινηση απο system1, η system2 και εγω εχω στο 1 την τελευταια GTV-V5 και στο 2 την LolilopV6 και μπουταρει μονο στην GTV-V5 τωρα... στο system1Xiaomi 13 -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Καλημερα αν και ειμαι απο κινητο. Αυτο με το fastbot ισχυει και για το δικο μου κινητο οταν παω σε v6;γιατι την εβαλα εχθες για δοκιμαστικο ασχετο που ξαναγυρισα σε v5 και ειδα με την v6 εμπαινα σε recovery στην twpr καλα το γραφω;αληθεια εχει βγει καινουργια εκδοση αυτηνης;
Δεν πρεπει να εχεις προβλημα με την Custom Recovery διοτι δεν περασες σε Lolilop V6 αλλα σε Kitkat V6 εσυ ...Xiaomi 13 -
[/quote]
Σ΄ευχαριστω και πάλι πραγματι την περασε την τελευταια TWRP φοβερη αλλα δεν βλεπω να υποστηριζει trueboot για εκκινηση απο system1, η system2 και εγω εχω στο 1 την τελευταια GTV-V5 και στο 2 την LolilopV6 και μπουταρει μονο στην GTV-V5 τωρα... στο system1[/quote]
Trueboot me lollipop ξεχνα το τουλαχιστον για MIUI.Αποψη μου παρε ενα backup της gtv,κανε το μεταφορα στο pc και περνα μονο lollipop με factory reset.Μετα φορτωνεις backup και εισαι οκ -
-
Καλησπέρα και από εμένα, σήμερα έκανα και εγώ την μετάβαση από MIUI v5 σε MIUI v6, κάνοντας αναβάθμιση σε xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3 από το xiaomi-miui.gr (η προηγούμενη μου ήταν η xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable34-Hellas-GTV-4.9.19).
Έχω πρόβλημα με το WSM tools + Mi-tools που λειτουργούσε κανονικά. Πλέον τα Mi-tools δεν δουλεύουν.. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο; -
Σε MIUI V6 τα WSM Tools έχουν σοβαρά προβλήματα και όσοι έχουν επιχειρήσει να τα βάλουν δεν τα κατάφεραν να δουλέψουν στο σύνολό τους.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μία αναφορά για νέα έκδοση σε MIUI V6.
Θα ψάξω και αν το βρω θα ανεβάσω το Link να δοκιμάσεις...
Καλωσόρισες στην παρέα μας ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα