[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ρε παιδιά γιατί δεν μπορω να κατεβασω την 5.4.24 απο εδώ;;;;;;;
Μου λέει not found
" Γεωπόνος”
-
14 ποστ πιο πάνω είναι η απάντηση...
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Που σημαίνει;;;;;;;
" Γεωπόνος”
-
-
Ο/H Atix έγραψε:
Με το hongmi τι γίνεται βρε παιδιά... ο ΟΤΑ μου βγάζει update αλλά παραπάνω διαβάζω για πρόβλημα με τα ελληνικά... τι κάνουμε???
Για την ώρα τίποτα περιμένουμε να μας ενημερώσει απο εδω οτι ολα ειναι εντάξει και μετα κατεβάζουμε !! -
-
βρε παιδες καντε λιγο υπομονη αφου ειπε ο miui-art θα ενημερωσει,μολις δειτε ενημερωση για το κινητο σας,πολυ απλα κατεβαζετε απο εδω
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη για λήψη η νέα GTV-5.4.24 ROM για το Redmi Note 3G/WCDMA...- Redmi Note 3G/WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.24.zip (V6 Developer - Root - TWRP Recovery)
Changelog της τρέχουσας έκδοσης.
RedMi Note 3G/WCDMA- Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση
- Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.4.24 MIUI ROM
- Aναβάθμιση των apks στο data/app
- Κατάργηση του OTA_Updater
- Ενεργοποίηση των Updates μέσω του Updater της MIUI
Μόνο αυτή έχει βγει παιδιά. Για τις επόμενες αναμονή.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Ενώ την κατέβασα μέσω οτα δεν μου την περνάει
-
S O S !!!!!!!!!!! Περασα την 5.4.17 απο stable 5.2.10 με full wipe αλλα δεν δουλευουν καθολου οι κλησεις ειναι σαν να το εχω σε Airplane mode και εχω μεινει τελειως χωρις τηλεφωνο εδω και καποιες ωρες !!!!!!!!Σας παρακαλω οσο γινετε καποια βοηθεια!!!!!!!!!!!αλλα μου βγαζει ομως και το Invalit Imei και στις 2 SIM
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην c3250nik ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα