ΟΚ admin μας!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν και δεν είναι του θέματος....όποιος θέλει να βοηθήσει, ας με ψηφίσει εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=107663&pid=2118103
Δώρο μία Xiaomi camera, οπότε και όποιος θέλει να συμμετέχει και να τον ψηφίσουμε επίσης. Οι εικόνες είναι από το θέμα που έχω φτιάξει (εκτός την Lockscreen φυσικά).
Πήρες και από μένα ένα ψήφο. -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν και δεν είναι του θέματος....όποιος θέλει να βοηθήσει, ας με ψηφίσει εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=107663&pid=2118103
Δώρο μία Xiaomi camera, οπότε και όποιος θέλει να συμμετέχει και να τον ψηφίσουμε επίσης. Οι εικόνες είναι από το θέμα που έχω φτιάξει (εκτός την Lockscreen φυσικά).
και απο εμενα πηρες ψηφο γιατρε -
-
Πριν από λίγο έβαλα την 5.5.1 εβδομαδιαία multi και ο λογαριασμός miui πλέον λειτουργεί και συνδέθηκα. Επίσης παρατήρησα μια καινούργια επιλογή " Βελτιστοποίηση απόδοσης συστήματος ". Άντε με το καλό και στην δική μας. Επίσης βρήκα ακόμα μια αλλαγή στην γραμμή κατάστασης στις ειδοποιήσεις αριστερά είναι η ώρα και τώρα δεξιά έχει τον καιρό από το app της miui.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().
-
Ωραία
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
ok και απο μενα -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ok και από εμένα... -
Μια φωτογραφία για την γραμμή κατάστασης που άλλαξε οπως ανέφερα ποιο πανω post.
-
ακομη μια ψηφος και απο μενα
-
-
Καλημερα.Καλο μηνα σε ολες και ολους.
Κοκκινορυζακιδες δοκίμασα την μουλτι για να παρω μια ιδεα τι κανουν τα σαινια της μιουι.
Δυστυχώς παραμενουν τα ιδια προβληματα.Η καταναλωση της μπαταριας μπορω μαλιστα να πω πως εγινε χειρότερη, φευγει σαν νερό.
Η αποθηκευση φωτο κλπ ειτε με την κανονικη ρομ ειτε με το πατσακι που βλεπει την sd σαν εσωτερικο χωρο δυστυχώς παει στον κανονικο εσωτερικο χωρο . Και προσωπικα λυπαμαι που δεν μπορω να δουλεψω με το navigon.
Οποιαδήποτε εφαρμογη της garmin ειτε "αγορασμενη" ειτε κανονικη κολαει στην ενεργοποιηση γιατι δεν βλεπει δίκτυο.Σε mi2s ειτε με κιτ κατ ειτε με λολιποπ και v6 δουλεουν κανονικα οποτε πιστευω πως ειναι προβλημα στο ρυζακι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα