Στα αντιγραφα και επαναφορα λέει οτι δεν υπάρχει επαρκες χωρος. Πως μπορω να ορισω εγω που αλλου θελω να πάει το αντιγραφο;
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
5.6.5.........
Η θερμοκρασία στα ύψη....... Ο επεξεργαστής καίγεται.........
Μείον!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
καλησπερα και απο μενα,
θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας . Εχω ενα mi2s και πριν μια εβδομαδα εβαλα την Rom 5.5.29 και απο τοτε ξεκινησαν τα προβληματα. Κολαει η οθόνη, δεν ξεκλειδωνει η οθονη και γενικα αλλη εφαρμογη παταω και αλλα ανοιγει. Δεν ανταποκρινετε η οθονη. Το ιδιο προβλημα παρουσιαζει με οποια Rom και να δοκιμασα (με Recovery).
περιμενω καποια βοηθεια σας
Ευχαριστω -
-
Φίλε είναι καλύτερο να κατέβει ολο το file. Νομίζω γίνεται ασφαλεστερη η αναβαθμιση. Δεν παιρνει πολλή ωρα να κατέβει.
-
Ο/H svg13 έγραψε:
καλησπερα και απο μενα,
θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας . Εχω ενα mi2s και πριν μια εβδομαδα εβαλα την Rom 5.5.29 και απο τοτε ξεκινησαν τα προβληματα. Κολαει η οθόνη, δεν ξεκλειδωνει η οθονη και γενικα αλλη εφαρμογη παταω και αλλα ανοιγει. Δεν ανταποκρινετε η οθονη. Το ιδιο προβλημα παρουσιαζει με οποια Rom και να δοκιμασα (με Recovery).
περιμενω καποια βοηθεια σας
Ευχαριστω
Ποια ρομ είχες πριν; Αν είχες άλλη developed από την gtv ή είχες stable θα έπρεπε να κάνεις ολικό wipe.
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H fanatic έγραψε:
Δυο μέρες προσπαθώ να κατεβασω μέσω ota και οι servers σέρνονται. Μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό;
Sent from my MI PAD using Tapatalk
κατεβασε την στο πισι και απο εκει με καλοδιο στο κινητο παρα με το οτα εγω δεν εχω βαλει ποτε μα ποτε μεσω οτα ουτε μια ρομ -
σε πρωτη φαση η 5,5,29 στο αντουτο με εδωσε 32000 συνολικη καταταξη ενω η 5,6,4 με εδωσε 30900
σε ρεντμι νοτ 3τζι -
Καλημέρα παιδιά σήμερα είπα να περάσω στο NOTE 3G την V6 και συγκεκριμένα απο stable V5 ήθελα να βάλω την multi 5.6.4 V6 OK έκανα ολα τα cache και factory reset είχα βάλει και την rom στον φάκελο downloaded_rom και το αποτέλεσμα είναι οτι εχω κολλήσει στο logo mi και τώρα τι κάνουμε ? καμιά ιδέα ?
-
Χτες έβαλα την καινούρια ρομ και σήμερα το πρωί ειχα ασταματητα FC.
ετσι λοιπον εκανα wipe cashe μήπως διορθωθεί!
Τα FC ειναι οκ πλεον αλλα το κουμπι Home δεν κανει τιποτα! καταλαβαίνω την δόνηση οταν το παταω αλλα δε με επιστρεφει στην αρχικη οθονη!
ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο?
και τα notifications πλέον δεν μου εμφανίζονται. -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Παίζει το viber είτε να το έχει απο μόνο του είτε να μη το θεωρεί popup. Για τσέκαρε το να δεις αν το έχει το δικαίωμα.
Τώρα, όταν είναι κλειδωμένο παγώνουν όλα και χρειάζεται να πατήσω αρκετές φορές το back, μέχρι να ξεκλειδώσει και να εμφανιστεί τελικά το bubble του messenger...
Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIKermit έγραψε:
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Παίζει το viber είτε να το έχει απο μόνο του είτε να μη το θεωρεί popup. Για τσέκαρε το να δεις αν το έχει το δικαίωμα.
Τώρα, όταν είναι κλειδωμένο παγώνουν όλα και χρειάζεται να πατήσω αρκετές φορές το back, μέχρι να ξεκλειδώσει και να εμφανιστεί τελικά το bubble του messenger...
Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ έχω απενεργοποιήσει τα chat bubbles στο messenger
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα