Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω την φωτεινότητα της οθόνης την στιγμη που το κινητο ειναι κλειδωμένο και δέχεται κλήση; μου φαινεται οτι ειναι πολύ χαμηλή, ειδικα οταν βρισκομαι έξω το πρωί! Εχω την 5.5.15 develop.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Δεν γνωρίζω εάν φταίει η 5.6.4 αλλά με το που την έβαλα γενικά λαγκάρει πολύ το όλο touch
Για να γυρίσω στην 5.5.29 πρέπει να κάνω full wipe? -
@adversus
Όχι!απλά wipe cache και wipe dalvik cache για να γίνει και το χτίσιμο απο την αρχή μήπως φταίει κάποια εφαρμογή σου. -
-
@adversus Εαν έχεις κρατήσει backup επαφές κτλ κτλ μέσω mi account τότε κάνε factory reset και πέρασε την προηγούμενη έκδοση να δεις εαν θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα το touch.
-
@iAmLiakos φαίνεται κάτι δεν είχε εγκατασταθεί καλά.
Ξαναπέρασα μία μόλις από recovery ( γιατί την είχα πρωτο βάλει μέσω του updater ) την 5.6.4 με wipe cache κτλπ και φαίνεται να κυλάει καλύτερα
Αν ξαναδώ να κολλάει σίγουρα θα κάνω factory reset που είπες φίλε μου και πίσω στην προηγούμενη μέχρι να βγει καινούργια,γιατί κολλούσε τόσο που δεν μπορούσα να απαντήσω ούτε σε κλήση..
Σε ευχαριστώ και πάλι. -
Να κάνω μια χαζή ερώτηση σαν νέος που είμαι στο MIUI;;;
Το κινητό μου (ΜιNote 4G Snapdragon) βγάζει να κάνω update στην τελευταία ρομ.
Την κάνω μέσα από το κινητό ή πρέπει να την κατεβάσω από την αρχή και να την φλασάρω από τον updater;
Φοράω developer έκδοση.
Ευχαριστώ.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην akilleas ().
-
-
Να σας πω guys, υπάρχει κάποιος τρόπος να εξηγησουμε στη μουσικη οτι δεν θελω να μου πειραζει τα εξωφυλλα από τα αλμπουμ γιατι τα παιρνω κρανιο;
-
Ο/H adversus έγραψε:
Για να γυρίσω στην 5.5.29 πρέπει να κάνω full wipe?
OXI, την βάζεις απλά από επάνω. -
Ο/H Rolistas έγραψε:
Χτες έβαλα την καινούρια ρομ και σήμερα το πρωί ειχα ασταματητα FC.
ετσι λοιπον εκανα wipe cashe μήπως διορθωθεί!
Τα FC ειναι οκ πλεον αλλα το κουμπι Home δεν κανει τιποτα! καταλαβαίνω την δόνηση οταν το παταω αλλα δε με επιστρεφει στην αρχικη οθονη!
ξερετε τι μπορει να ειναι αυτο?
και τα notifications πλέον δεν μου εμφανίζονται.
Εκτος απο αυτα εχω προβλημα οταν με καλουνε. χτυπαει μια φορα και μετα λεει οτι ειμαι κατειλημμενος... και εμενα μου ερχετε μονο ενα sms οτι εχω χαμενη κληση! ακομη οταν ξεκλειδωνω το κιν δε μου εμφανιζει το home screen αλλα μονο την ταπετσαρια χορις εφαρμογες ρολοι κτλ.
Κατι μου λεει πως θελω full wipe!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα