Προσπάθησα να κάνω restore ενα παλιό backup αλλα δεν το κάνει παρά το γεγονός Ότι λέει οτι έγινε με επιτυχία. Το πρόβλημα μου οτι δεν βλέπει το τηλέφωνο το PC για να κατεβασω και να περάσω τη παλιά ρομ. Μπορείς να με βοηθήσεις με το τροπο που θα δει ξανά το PC το τηλέφωνο.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ρε παιδία μπορεί να με βοηθήσει κάποιος..
Έβαλα την νέα ρομ, αλλά τώρα τα βίντεο στο Facebook δε παίζουν preview από μόνα τους...
Πώς το φτιάχνω?? :banghead: -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Έβαλα την νέα ρομ, αλλά τώρα τα βίντεο στο Facebook δε παίζουν preview από μόνα τους...
Πώς το φτιάχνω?? :banghead:
Πατάς δεξιά τις τρεις παράλληλες γραμμές --> app settings --> videos play automatically και επιλέγεις το "on" ή το "wifi only" -
Ο/H aloutos έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Πώς το φτιάχνω?? :banghead:
Πατάς δεξιά τις τρεις παράλληλες γραμμές --> app settings --> videos play automatically και επιλέγεις το "on" ή το "wifi only"
Ανορθωσάρα μου
είναι on αλλά πάλι δεν παίζουν !!
φιλε από που είσαι ??? -
Ο/H cy67 έγραψε:
Προσπάθησα να κάνω restore ενα παλιό backup αλλα δεν το κάνει παρά το γεγονός Ότι λέει οτι έγινε με επιτυχία. Το πρόβλημα μου οτι δεν βλέπει το τηλέφωνο το PC για να κατεβασω και να περάσω τη παλιά ρομ. Μπορείς να με βοηθήσεις με το τροπο που θα δει ξανά το PC το τηλέφωνο.
Από ότι ξέρω έτσι δεν μπορεί να το διαβάσει το pc για να διαχειριστείς τους αποθηκευτικούς χώρους , φαντάζομαι έχεις micro sd πρέπει να την βγάλεις απο το κινητό να την συνδέσεις με το pc να περάσεις την παλιά rom και μετα να κανεις την διαδικασία μέσα απο το twrp -
-
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H cy67 έγραψε:
Από ότι ξέρω έτσι δεν μπορεί να το διαβάσει το pc για να διαχειριστείς τους αποθηκευτικούς χώρους , φαντάζομαι έχεις micro sd πρέπει να την βγάλεις απο το κινητό να την συνδέσεις με το pc να περάσεις την παλιά rom και μετα να κανεις την διαδικασία μέσα απο το twrp
αυτό έκανα φιλε το επανέφερα. Σε ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H cy67 έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H cy67 έγραψε:
Από ότι ξέρω έτσι δεν μπορεί να το διαβάσει το pc για να διαχειριστείς τους αποθηκευτικούς χώρους , φαντάζομαι έχεις micro sd πρέπει να την βγάλεις απο το κινητό να την συνδέσεις με το pc να περάσεις την παλιά rom και μετα να κανεις την διαδικασία μέσα απο το twrp
αυτό έκανα φιλε το επανέφερα. Σε ευχαριστώ πολύ.
σορυ φιλε που δεν απαντησα το πρωι για να βρεις μια λυση αν και την βρηκες που ειδα ποιο πανω,αλλα εφευγα για δουλεια το πρωι. -
miui-art θα εχουμε κανενα fix για την ρομ την moded?που δεν δουλευει?
-
-
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια ,
Τελικά αφού πέρασα τη xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable29-GTV-5.2.13 στη SD κατάφερα να τη τρέξω με το twrp. Επανέφερα( τα είχα στο pc) ότι είχα από τα τοπικά αντίγραφα μετά με το twrp έβαλα την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.6.4_moded.
Πέρασα χειροκίνητα τα emails μου τώρα βλέπω τις επαφές διπλές. Σκέφτομαι να τις διαγράψω όλες και να τις κατεβάσω από το gmail που έχω συνδεδεμένο. Θα χάσω όμως τις ομάδες που από ότι βλέπω δεν είναι συνδεδεμένες με το λογαριασμό. Υπάρχει τρόπος να συνδεθούν;.
Επίσης παρατηρώ ότι διάφορα αντίγραφα αποθηκεύονται σε διαφορετικά σημεία και τόπους αποθήκευσης. Υπάρχει τρόπος να ορίσω εγώ μια διαδρομή για όλα έτσι που να είναι σε ένα φολτερ για να μπορώ να διατηρώ αντίγραφο του στο pc;
Αν πράγματι έχει θέμα με το συγκεκριμένο file ανανέωσης εισηγούμαι να αφαιρεθεί από τις λίστες κατεβάσματος μέχρι το επόμενο. -
Όταν πατάω ρυθμίσεις, λογαριασμός mi, και επιλέγω mi cloud, μου δείχνει ότι κάνει συγχρονισμό, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ, και όταν πατάω "λεπτομέρειες" μου εμφανίζει αυτό :
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα