δοκιμασε μεσα απο τις εφαρμογες να κανεις ενα καθαρισμο στη συγκεκριμενη
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Παιδιά συγγνώμη αν είναι σε λάθος thread το post μου αλλά παίζει να υπάρξει ποτέ double tap? Νομίζω ότι είναι το μόνο που λείπει από αυτό το πολύ δυνατό software...
Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν κώδικας υπάρχει μέσα στην rom, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί από τους κινέζους.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Όταν πατάω ρυθμίσεις, λογαριασμός mi, και επιλέγω mi cloud, μου δείχνει ότι κάνει συγχρονισμό, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ, και όταν πατάω "λεπτομέρειες" μου εμφανίζει αυτό :
Το FC όταν πατάς στις λεπτομέρειες, είναι bug και έχει διορθωθεί στην σημερινή beta. Κάνε υπομονή μέχρι την Παρασκευή. -
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H MIKermit έγραψε:
Παιδιά συγγνώμη αν είναι σε λάθος thread το post μου αλλά παίζει να υπάρξει ποτέ double tap? Νομίζω ότι είναι το μόνο που λείπει από αυτό το πολύ δυνατό software...
Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σαν κώδικας υπάρχει μέσα στην rom, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί από τους κινέζους.
Ένα μήνα σχεδόν παλεύουμε με αυτό το θέμα αρχικά για το Mi3-Mi4. Το συγκεκριμένο digitizer θέλει άλλη προσέγγιση. Ακόμα και στο Mi2 που έχει το ίδιο digitizer δηλαδή τον ίδιο driver (δεν ξέρω για τα άλλα κινητά) και έχουν εμφανιστεί μερικές ROM με dt2w δεν δουλεύει καλά. Ασε που ρουφάει πολύ μπαταρία και επιβαρύνει την κατάσταση της μπαταρίας που όπως έχετε δει στις τελευταίες ROM είναι ήδη χάλια... Θέλει ακόμα δουλειά. Μάλλον και οι Κινέζοι τα ίδια τραβάνε.
-
Το γράφω εδώ για να το δούνε όσοι έχετε Mi Band και Mi scale...η εφαρμογή πια είναι 100% στα ελληνικά.
Την κατεβάζετε από το downloads, την τρέχετε και κάνετε την εγκατάσταση πάνω από την παλιά.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Και εκεί που καίγομαι πολυ,
Ενώ το'χω στο φορτιστή,
Βάζω το ακουστικό στ'αυτι,
Και Αουα και αουα και αουαααααααα. -
Παιδες μετά από το update ή κάμερα μου δείχνει σαν να τρέχει σε 10 fps κολλάει ενώ στο βίντεο mode είναι όλα οκ
-
Ο/H villio έγραψε:
Παιδες μετά από το update ή κάμερα μου δείχνει σαν να τρέχει σε 10 fps κολλάει ενώ στο βίντεο mode είναι όλα οκ
Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή. -
Καλημέρα σε όλους,
Σήμερα παρέλαβα redmi note 4g dual sim για δώρο. Θα το ετοιμάσω και θα το δώσω. Οπότε ερωτώ τους χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής για την νέα rom επειδή βλέπω πολλές αναφορές για overheating.
Να βάλω την stable 4.7.0 ή την νέα developer 5.6.11;;;;
Σημειώνω πως η συσκευή θα πάει σε μη εξοικειωμένο χρήστη οπότε δεν θέλω να "μπλέξω" με ερωτήματα κτλ κτλ.
Επίσης (άσχετο αλλά χρειάζομαι πληροφορία) για τι κάρτες sim μιλάμε; Mini ή τις μεγάλες; Ποια είναι η πρώτη και ποια η δεύτερη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην annonnaki ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα