Με την τελευτα ρομ πάντως έχω κάποια θέματα με το wifi.σερνεται λιγο στο κινητό μου ενώ στο ταμπλετ πχ ολα οκ.και πρόβλημα οταν παω να περάσω φωτός απο το Dropbox στην συσκευή.πηγα να περάσω στην προηγούμενη αλλα μολις την πέρασα και έκανε επανεκκίνηση διαφορά προγράμματα κρασαρανε κατα την εκκίνηση.καμια ιδέα;; hongmi. Α και έχω την απλή οχι την
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Καλημέρα στην παρέα.
Μην ζητάτε lollipop. Για μένα καλό θα ήταν να ΜΗ δουμε MIUI Lollipop καθώς γενικά δεν ήταν πολύ καλή έκδοση το android L (android 5-Lollipop) με πολλά προβλήματα ακόμη και σε nexus συσκευές!!
Ίσως γιαυτό το λόγο δεν έχουμε δεί ακόμα lollipop σε αρκετές συσκευές εκτός απο κάποιες(mi4i,note) στις οποίες είναι λογικό καθώς βγήκαν πρόσφατα και θα έκανε πολύ κακό στον ανταγωνισμό να φοράνε KitKat (για τη μάζα θα ήταν κακό γιατί για τους γνώστες ίσως ήταν και μαγκιά).
Εγώ θα ήθελα να δώ MIUI με Android M που ακούγεται οτι έχουν βελτιωθεί σημαντικά σημεία και έχει ίδια σταθερότητα με το 4.4.4 το οποίο να ξέρετε οτι είναι το καλύτερο android που έχει βγεί ποτέ! -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα.
Μην ζητάτε lollipop. Για μένα καλό θα ήταν να ΜΗ δουμε MIUI Lollipop καθώς γενικά δεν ήταν πολύ καλή έκδοση το android L (android 5-Lollipop) με πολλά προβλήματα ακόμη και σε nexus συσκευές!!
Ίσως γιαυτό το λόγο δεν έχουμε δεί ακόμα lollipop σε αρκετές συσκευές εκτός απο κάποιες(mi4i,note) στις οποίες είναι λογικό καθώς βγήκαν πρόσφατα και θα έκανε πολύ κακό στον ανταγωνισμό να φοράνε KitKat (για τη μάζα θα ήταν κακό γιατί για τους γνώστες ίσως ήταν και μαγκιά).
Εγώ θα ήθελα να δώ MIUI με Android M που ακούγεται οτι έχουν βελτιωθεί σημαντικά σημεία και έχει ίδια σταθερότητα με το 4.4.4 το οποίο να ξέρετε οτι είναι το καλύτερο android που έχει βγεί ποτέ!
Καλημέρα και από μένα... Έχεις απόλυτο δίκιο στο mi4i πρέπει να είναι βιαστικη ρομ με πολλά προβλήματα στην DEV και πολλά στην Stable 5.0.2 φοράει υποτίθεται ότι πρέπει να πηγαίνει σφαίρα αλλά δυστυχώς κρασαρει συνέχεια... Εάν δώσουν αυτά τα κλειδιά όπου περιμένουμε ίσως δούμε μια πιο σωστή ρομ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
να ενημερωσω τη κοινοτητα οτι για ενεργοποιηση usb debug στην 5.6.19 που τωρα βγηκε πρεπει ο χρηστης να πατησει 7 φορες επανω στην ΕΚΔΟΣΗ ΜΙUI απο το ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ωστε να ενεργοποιηθει το developer option.ο θεος εισαι εσυ
-
-
Η ρομ για το Mi Note Pro , δουλευει μια χαρα...απροβληματιστα!Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Ο/H NikosChandolias έγραψε:
Εγώ διαφωνώ για την lollipop. Δούλεψα το Note 3 και το Lg G2 με την 5.0.2 και πήγαιναν τέλεια και τα 2, χωρίς προβλήματα, battery drains κλπ. Η αρχική 5 είχε κάποια θέματα τα οποία πλέον έχουν εν πολλοίς επιλυθεί.
From the middle of nowhere to the center of everywhere...
Σίγουρα θα μιλάς για τις costum rom των εν λόγο εταιρειών. Γιατί η Xiaomi βασίζεται στους developers (σχεδόν ένα χρόνο έχω κινητό xiaomi και η costum rom έχει μόνο κινέζικά και αγγλικά αυτό κατάλαβα). Γιατί πλέον εδώ και λίγο καιρό η Κινέζοι τα έχουν κάνει μαντάρα είτε για dev rom ή stable. Που να βγάλουν και lollipop τι θα πάθουμε. Άσε που σε λίγο θα ξεκινήσουν τα κινητά να έρχονται με προεγκατεστημένο android M και εμείς θα περιμένουμε την lollipop. -
Μέχρι τώρα όλα καλά χωρίς κανένα fc....προς το παρoν???
θερμοκρασια καλη,καταναλωση μπαταριας πολλη καλη........φτου μην την ματιασω!!!!!!!
" Γεωπόνος”
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().
-
-
παιδια πατηστε στις '' ρυθμισεις συστηματος - εκδοση android '' και πατηστε πολλες φορες εκει πανω. δειτε τι εμφανιζεται..... πλακα εχει.
-
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
παιδια πατηστε στις '' ρυθμισεις συστηματος - εκδοση android '' και πατηστε πολλες φορες εκει πανω. δειτε τι εμφανιζεται..... πλακα εχει.
Το σηματάκι του Kit Kat λες!? Έτσι βγαίνει και του Lollipop σε άλλα κινητά....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα