[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καλησπέρα παιδιά!
Έχω mi note pro και προσπαθώ να περάσω την αναβάθμιση 18/06 αλλά 1) Στην global έκδοση της rom κατεβαίνει και δεν το εγκαθιστά ποτέ, κολλάει στο 10% και 2) Στην ελληνική rom κολλάει στο 12% επίσης σε ένα mi note (όχι pro) ενώ έπαιρνε όλα τα update κανονικά δεν εμφανίζει διαθέσιμη ενημέρωση και έχει μείνει στην 11/06!
Έχει κάποιος καμιά ιδέα???
Ευχαριστώ -
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Σήμερα μου έκανε ένα κουλό ξαφνικά εκει που έβλεπα τα email μου κλείνει το κινητό και όταν ξανά ανοίγει μου δείχνει -40% μπαταρία το ξανά έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ιδια
με τον original xiaomi ανταπτορα το φορτισες με ρευμα ;
ή με αλλο απο pc κτλ ;
Κανονικά απο πρίζα και με τον original φορτιστή . Πρώτη φορα μου έκανε κατι τοσο κουλό με την μπαταρία .Και το θέμα ειναι οτι απο τότε η μπαταρία αδειάζει πολύ ποιο γρήγορα
βαλε καποιο προγραμμα απο το Playstore να δεις σε τι κατασταση ειναι η μπαταρια, αν ειναι οκ δοκιμασε να ξαναπερασεις τη ROM εκτος αν εχει θεμα η μπαταρια σου
Κάνα δυο προγράμματα που έβαλα μου έδειξαν 100% υγεία . Θα περιμένω μεχρι την παρασκευή εαν βγει καινούρια rom για να κάνω wipe και με τα install την καινουρια .
Ευχαριστω !! -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Κάνα δυο προγράμματα που έβαλα μου έδειξαν 100% υγεία . Θα περιμένω μεχρι την παρασκευή εαν βγει καινούρια rom για να κάνω wipe και με τα install την καινουρια .
Ευχαριστω !!
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η μπαταρία σου. Τα ίδια προβλήματα με αυτά που έγραψες πιο πίσω, έχω και εγώ στο Hongmi ανεξάρτητα από έχει γίνει wipe ή όχι.
Γυρνώντας δοκιμαστικά για 4 ημέρες στην τελευταία Stable V5 το κινητό και η μπαταρία συνήλθαν. Μου φαίνεται ότι δεν την σηκώνει πλέον άλλο την V6 έτσι όπως έχει φορτωθεί στις 2-3 τελευταίες ROM.
-
-
-
-
-
-
Ο/H MIKermit έγραψε:
Κατέβασα την ελληνική Mi-Note Pro => xiaomi-miui-hellas-5.0_leo_GTV-5.6.18.zip
και δοκίμασα και με τους 2 τρόπους (μέσω του λογισμικού του κινητού αλλά και με recovery) τώρα κατεβάζω και την 11/06
Η διαδικασία που πρέπει να κάνεις είναι
1. Κατεβάζεις την rom από εδώ, την μετονομάζεις σε update.zip και την βάζεις στο root του κινητού.
2. Για να την περάσεις πρέπει να έχεις TWRP Recovery. Μέσω αυτού μόνο γίνεται η εγκατάσταση, γιατί δεν έχει δώσει ακόμα τα κλειδιά η Xiaomi. Το ίδιο ισχύει πιστεύω και για το Mi4i, γιατί και εκεί υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αρα τσάμπα προσπαθούσα! Θέλει twrp...Γιατί όμως δεν περνάει μέσω του λογισμικού?
Ευχαριστώ πολύ... -
Ο/H MIKermit έγραψε:
Αρα τσάμπα προσπαθούσα! Θέλει twrp...Γιατί όμως δεν περνάει μέσω του λογισμικού?
Ευχαριστώ πολύ...
Γράφω...λόγω κλειδιών! Το έχω κάνει θέμα εδώ και καιρό στο en.miui σίγουρα το έχει αναφέρει ο MIUI_ART όπως και οι admin των άλλων forum, αλλά για κάποιο λόγο κρατάει ακόμα τα κλειδιά σε private.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα