Ok Ευχαριστώ! Την διέκοψα περιμένουμε να βγεί στην σελίδα!!!!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καλησπέρα παιδιά τελικά η εφαρμογές facebook messenger δουλεύουν κομπλέ με τα τα δικαιώματα που έδωσα που είπε ο φίλος ποιο πάνω τώρα το tapatalk ακόμα τα ίδια κάνει κόλλημα έχει φάει δεν μπορώ να καταλάβω!!!!
-
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
kαλημερα οταν βγηκε η κιτκατ ελεγαν οτι θα εχει μικρη χορητικοτητα μνημης με την 5,7,2 η μνημη ραμ ειναι συνεχεια απο 60% εως 82% σε redmi note 3g
για πιο λογο γινετε αυτο
Και τι πρόβλημα σου βγάζει η χρήση του 60-80% της μνήμης;
δεν μπορεσα να καταλαβω τιποτα διοτι το τηλεφωνο παει σφαιρατο αλλα ειναι πρωτη φορα που βλεπω την ραμ τοσο ψηλα
Άρα το ζητούμενο δεν είναι το φαίνεσθαι αλλά το είναι. Όλα καλά.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Βγήκε παιδιά καινούργια ρομ; γιατι ειμαι διακοπές και μπαίνω αραιά και παρακολουθώ. Πως θα ρυθμίσω στο κινητό που να κατεβάζω σε συγκεκριμένο φάκελο;
-
-
-
-
καλημέρα,
Προσπαθώ να κατεβάσω την 5.7.9 για το 3G στον υπολογιστή μου αλλά και τις 3 φορές μου γράφει οτι η λήψη δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και μου δίνει μια επιλογή για απόρριψη. να το τρέξω κανονικά; -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Αφού είναι η 5.7.9 γιατί στο zip γράφει 5.7.10
Ειχαν προβλημα με τη ROM (κατι με τον ηχο στο ξυπνητηρι) και μεχρι να το φτιαξουν πηγε 10. MIUI ROM 5.7.9 Full Changelog (Released) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H teoulas έγραψε:
καλημέρα,
Προσπαθώ να κατεβάσω την 5.7.9 για το 3G στον υπολογιστή μου αλλά και τις 3 φορές μου γράφει οτι η λήψη δεν είναι φυσιολογική και θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη και μου δίνει μια επιλογή για απόρριψη. να το τρέξω κανονικά;
Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα σε όλους έτσι κάνει και καλά για ασφάλεια ο browser!!!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα