[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H kostaskk έγραψε:
Και σε μένα δε δουλεύει η πυξίδα
μέχρι στιγμής
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε μένα δουλεύει αλλά χάνει συνέχεια το καλιμπραρισμα της.
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Σε mi3 με τη τελευταία έκδοση παρατηρώ επανειλημμένα οτι υπάρχει θεμα με την ευαισθησία αφής και συγκεκριμένα ειναι μικρή με αποτέλεσμα καθε 'slide' να είναι... επεισοδιακο. Δοκίμασα επανεκκίνηση αλλα τπτ...
Στο δικό μου Mi-3 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα (ευαισθησία αφής) που αναφέρεις. !!!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H kostaskk έγραψε:
μέχρι στιγμής
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.
και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. χάνει το καλιμπράρισμα -
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Σε mi3 με τη τελευταία έκδοση παρατηρώ επανειλημμένα οτι υπάρχει θεμα με την ευαισθησία αφής και συγκεκριμένα ειναι μικρή με αποτέλεσμα καθε 'slide' να είναι... επεισοδιακο. Δοκίμασα επανεκκίνηση αλλα τπτ...
Στο δικό μου Mi-3 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα (ευαισθησία αφής) που αναφέρεις. !!!!
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα. -
Ο/H teoulas έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H kostaskk έγραψε:
μέχρι στιγμής
και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. χάνει το καλιμπράρισμα
Για κάντε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της πυξίδας και μετά ξανά καλιμπράρισμα.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H teoulas έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H kostaskk έγραψε:
μέχρι στιγμής
και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. χάνει το καλιμπράρισμα
Για κάντε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της πυξίδας και μετά ξανά καλιμπράρισμα..
δεν βοήθησε αυτό σε μένα -
Καλημέρα, βλέπω η εφαρμογή "google photos" έχει πρόβλημα με το mi3..
Έχω την 5.7.16 τώρα αλλά κ στην προηγούμενη τα ίδια έκανε. Δηλαδή στις ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας ενω τα έχω τσεκαρισμένα τα κουτάκια αν βγώ απ την εφαρμογή κ ξαναμπώ εχει τα δικά της πάλι τσεκαρισμένα και επίσης εκεί που λέει "επιλέξτε φακέλους για δημιουργία αντ. ασφαλείας μπαίνω μέσα και δεν μου βγάζει καν τους φακέλους για να επιλέξω. Έκανα κ διαγραφή δεδομένων κ τα ίδια κάνει. Στο ταμπλετ LG δουλεύει μια χαρά και σε ενα samsung S4 που κοίταξα. -
Καλημέρα παιδιά, αλλά για την miui 7 ξέρουμε τίποτα;; Για σήμερα δεν είναι η ενημέρωση;;;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, αλλά για την miui 7 ξέρουμε τίποτα;; Για σήμερα δεν είναι η ενημέρωση;;;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις τώρα εγινε διαθέσιμη η σημερινή BETA, αλλά δεν είναι ακόμα ούτε V7, ούτε Lollipop τουλάχιστον για το Mi-3, Mi-4Λέει updated to MIUI V7, αλλά δεν βλέπω τρελές διαφορές... Μάλλον δεν είναι η κανονική V7 ακόμα, αλλά μια γεύση με μερικές αλλαγές στα θέματα και στο UI γενικά. Ίσως αύριο να βγει η κανονική V7.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις τώρα εγινε διαθέσιμη η σημερινή BETA, αλλά δεν είναι ακόμα ούτε V7, ούτε Lollipop τουλάχιστον για το Mi-3, Mi-4Λέει updated to MIUI V7, αλλά δεν βλέπω τρελές διαφορές... Μάλλον δεν είναι η κανονική V7 ακόμα, αλλά μια γεύση με μερικές αλλαγές στα θέματα και στο UI γενικά. Ίσως αύριο να βγει η κανονική V7.
Για το Mi Note Pro τι ξέρεις;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
απο που μπορω να την κατεβασω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα