A ok δεν το είχα καταλάβει..
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H mass22 έγραψε:
την εβαλα..ολα καλα..το μονο ακυρο ειναι οτι για να μπω στο one hand mode παντα μου ζηταει αδεια..αλλα δεν με νοιαζει..γιατι δεν το χρησημοποιω καθολου..
Αν οας στις ρυθμισεις του One Handed Mode, έχει επιλογή να σε ρωτάει ή όχι κατά την ενεργοποίηση του -
-
-
Την πρώτη που είχα κατεβάσει από ο απόγευμα για το ρυζάκι είχε μεγάλο θέμα.κατεβασε κανείς την νέα που βγήκε πριν από λίγο;οποίος την περάσει και δεν κολλάει όσο η πρώτη ας μου πει αν μπορεί.ευχαριστω!!
Sent from my iPad using Tapatalk -
1 ώρα με MIUI 7. Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα μιας και έκλεισε απο χαμηλή μπαταρία ενω ηταν 80%. Τωρα ολα καλα. Η απόκριση φαίνεται όντως πιο γρήγορη στο άνοιγμα και στην αλλαγή των εφαρμογών. Έχει και καποιες όμορφες μικροαλλαγές. Πχ στην αλλαγή της φωτεινότητας σου δείχνει την οθόνη και κρυβει το notifications center οποτε ξέρεις πως θα φαίνεται η φωτεινότητα που επελεξες. Όλα καλά! Βλέπουμε τα υπολοιπα σύντομα
PS: Lollipop δε θα δούμε? -
Τη πέρασα ολα normal Οπως πριν και οντως οι εφαρμογες ανοιγουν πιο γρηγορα...!!!!!!
Βεβαια λιγες οι αλλαγες για να τη βαφτισεις MIUI 7 απο 6 αλλα παλι εφοσον δουλευουν οι κινεζοι στα κινητα μας
ας τα κανουν σιγα σιγα........ Μπραβοοοο παιδες! -
Ο/H kazianisv έγραψε:
Και εγω σε Redmi Note 3g δεν μπορω να την περάσω με τίποτε !
Μου βγάζει Failed οταν κανω Install απο το Recovery.
Φιλε μου πες μου κι εμανα αν βρεις κανενα τροπο -
ADMIN την ρομ για το REDMI NOTE 2 PRIME/PRO την έβαλες στο πρόγραμμα, γιατί με έχει πιάσει μια τρελή φαγούρα στην παλάμι να το πάρω.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
ADMIN την ρομ για το REDMI NOTE 2 PRIME/PRO την έβαλες στο πρόγραμμα, γιατί με έχει πιάσει μια τρελή φαγούρα στην παλάμι να το πάρω.
Ίδια φαγούρα έχω και γω...
Γιατί το λένε "pro" όμως? Νομίζω ότι λέγεται μόνο "Prime" η έκδοση με τα 32GB... Μήπως τα κινεζομάζα γίνανε και "νονοί" και δίνουνε ονόματα? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
ADMIN την ρομ για το REDMI NOTE 2 PRIME/PRO την έβαλες στο πρόγραμμα, γιατί με έχει πιάσει μια τρελή φαγούρα στην παλάμι να το πάρω.
Ίδια φαγούρα έχω και γω...
Γιατί το λένε "pro" όμως? Νομίζω ότι λέγεται μόνο "Prime" η έκδοση με τα 32GB... Μήπως τα κινεζομάζα γίνανε και "νονοί" και δίνουνε ονόματα?
Η διαφορά είναι στη Ρομ όπως ειπες και στον χρονισμό της cpu. Το είναι στα 2 τον άλλο 2,2. -
Την ξαναπέρασα, μέχρι τώρα μια χαρά όλα και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια διαφορά, έστω μικρή, στην απόκριση πχ όταν ανοίγεις ένα εικονίδιο φάκελο και γενικά στην πλοήγηση, από την v6.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα