παιδια εχεις κανενας θεμα με το wifi του?δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα στο ρουτερ του υπολογιστη μου
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H stathis έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H stathis έγραψε:
Το θεμα ειναι γιατι σε αλλα τηλ. περνανε απο πανω ( οπως κανουμε τοσο καιρο κανονικα) και στο redmi note 3g θελει ταχα πλήρη εκκαθάριση. Εν πασει περιπτωσει αν πει καποιος υπευθηνα με ποιο τροπο γινετε η την εχει βαλει καλος να μας πει. Ευχαριστω.
Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχουν όλα τα REDMI NOTE 3G γιατί όπως είδες ο FreddyK την πέρασε στο δικό του.
Γι αυτο και εγω τον ρωταω με ποιον τροπο την περασε και οπως βλεπεις πολυ εχουν το ιδιο προβλημα.
Πέρασα την πρώτη που είχε ανέβει χθες και σερνόταν, έκανα restore στο προηγούμενο backup και μετά ξανακατέβασα αυτή που ανέβηκε επιδιορθωτικά στο κινητό, στην sd κάρτα και την έκανα install μέσω TWRP, όπως κάθε άλλη φορά τον τελευταίο ένα χρόνο. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό. -
-
-
Παιδια εχω προβλημα. Κατεβα τη 5.8.20 στο κινητο μου πατησα να κανει update απο τον updater και οταν μπηκε στο recovery μετα απο λιγο μου εβγαλε σφαλμα. Στη συνεχεια εκανα wipe τα παντα και ξανακατεβασα τη ρομ στο πισι την εβαλα στην sd και πισω στο κινητο. Μπηκα στο recovery εκανα παλι wipe με το zip που εχετε ανεβασει και αμεσως μετα εγκατασταση τη ρομ. Παλι σφαλμα. Τι κανω λαθος? Ολα αυτα σε ενα redmi note 3g.
-
Ο/H FreddyK έγραψε:
Ο/H stathis έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H stathis έγραψε:
Το θεμα ειναι γιατι σε αλλα τηλ. περνανε απο πανω ( οπως κανουμε τοσο καιρο κανονικα) και στο redmi note 3g θελει ταχα πλήρη εκκαθάριση. Εν πασει περιπτωσει αν πει καποιος υπευθηνα με ποιο τροπο γινετε η την εχει βαλει καλος να μας πει. Ευχαριστω.
Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχουν όλα τα REDMI NOTE 3G γιατί όπως είδες ο FreddyK την πέρασε στο δικό του.
Γι αυτο και εγω τον ρωταω με ποιον τροπο την περασε και οπως βλεπεις πολυ εχουν το ιδιο προβλημα.
Πέρασα την πρώτη που είχε ανέβει χθες και σερνόταν, έκανα restore στο προηγούμενο backup και μετά ξανακατέβασα αυτή που ανέβηκε επιδιορθωτικά στο κινητό, στην sd κάρτα και την έκανα install μέσω TWRP, όπως κάθε άλλη φορά τον τελευταίο ένα χρόνο. Δεν έκανα κάτι διαφορετικό.
Ακριβως το ιδιο εκανα και γω αλλα δεν.....Ευχαριστω φιλε. -
Μολις εβαλα τη V7 ... για να δουμε, το μεγαλο θετικο της ιστοριας ειναι οτι το cloud επαναφερει και τις εφαρμογες οπως ακριβως τα ειχα, δεν ξερω ποτε εγινε αυτο,παλια δεν ηταν ετσι αλλα μου γλυτωνει τεραστιο χρονο
-
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
H ROM για το RedMi Note (3G) έχει ανακληθεί μέχρι να διορθωθεί.
Θα ενημερωθείτε όταν θα είναι έτοιμη. -
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Παιδια εχω προβλημα. Κατεβα τη 5.8.20 στο κινητο μου πατησα να κανει update απο τον updater και οταν μπηκε στο recovery μετα απο λιγο μου εβγαλε σφαλμα. Στη συνεχεια εκανα wipe τα παντα και ξανακατεβασα τη ρομ στο πισι την εβαλα στην sd και πισω στο κινητο. Μπηκα στο recovery εκανα παλι wipe με το zip που εχετε ανεβασει και αμεσως μετα εγκατασταση τη ρομ. Παλι σφαλμα. Τι κανω λαθος? Ολα αυτα σε ενα redmi note 3g.
τι σφάλμα? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
H ROM για το RedMi Note (3G) έχει ανακληθεί μέχρι να διορθωθεί.
Θα ενημερωθείτε όταν θα είναι έτοιμη.
Για το note pro έχουμε κανά νέο!? Σε mi3 και Note 4G μπήκε μια χαρά. Τώρα αυτά δεν τα δουλεύω πολύ, αλλά ο μικρός, που βλέπει στο mi3 ταινίες λόγο χώρου και στο note 4G παιχνίδια λόγω μεγάλης οθόνης....Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα